SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mire képes gyerekéért Király Viktor

Király Viktor mindenből kiveszi a részét otthon. Mióta apuka lett, szinte hivatásos séfként süt-főz gyermeke édesanyjának, esténként pedig, kisfiát fürdeti.
  • Szerző: angie

A koronavírus szinte teljesen elvette a munkáját Király Viktornak, mégsem szomorkodik. Rá ugyanis az elmúlt hónapokban gondoskodó férfiként volt szükség otthon. Ezt a helyzetet kisfia születése csak hatványozta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Az énekes két hónapja ízlelgeti az apaszerepet, de úgy fest, eddig jelesre vizsgázott belőle. Feleségének és kisfiának, Kolennek igyekszik mindennap a kedvében járni, eközben még önmagára is szakít időt. Viktor a -nak elmesélte, hogy apaként milyen feladatokat lát el.

„A karantén miatt jó hosszú időre elveszítettem a munkámat, de Anitának ez most nagy segítség, hiszen a várandóssága alatt és most is itthon vagyok. Mindenből kiveszem a részem, de szerencsére Kolen jó és nyugodt kisbaba. Tegnap éjszaka például csak kétszer kelt fel, ahogy én is, hogy megnyugtassam. Nyilván nincs cicim én nem tudom még megetetni, de a fürdetés már az én feladatom! Olyankor angolul énekelek és rappelek neki, amit nagyon élvez” – mesélte boldogan az újdonsült apuka, aki nem tud betelni azzal, hogy napról napra változik, fejlődik a kisfia.

Fotó: Király Viktor

„Az már biztos, hogy a szemeit tőlem örökölte, sőt, a szempilláját is, ám a mai napon inkább Anitát látom benne. Mindennap felfedezünk valami újat a kis arcán” – mesélte izgatottan Viktor, aki nemcsak kisfiáról, de szerelméről is gondoskodik, lesi minden kívánságát. Anitának szó szerit saját séfje van otthon ugyanis, Viktor átvette tőle a fakanalat. Az énekes boldogan süt-főz, így mindennap finom ételekkel kényezteti családját.

„Érdekes, mert bár együttérzően jókat falatoztam Anitával a várandósága alatt, mégis fogytam a karanténban. Igaz, nem járkáltunk el otthonról, de szerencsére gyönyörű helyen lakunk, így tudtam futni. A lakásban is kondiztam, de a termet el kellett kerülnöm, hogy még véletlenül se veszélyeztessem a családomat. Mostanra azért jobb a helyzet, így a minap az edzőterembe is lenézek, ahol sportolok egy jót és találkozom néhány ismerős arccal is, akikkel az elmúlt hónapokban nem lehetett a vírus miatt” – árulta el Király Viktor, aki a sok élmény hatására jelenleg alkotóként is sokkal hatékonyabbnak érzi magát.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?