SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mire vágyik Pál Dénes

Még egy nappal később is azt mondta a Sztárban Sztár+1 kicsi nyertesének felnőtt tagja: annyira izgult, hogy szinte semmire nem emlékszik a döntőből.
  • Szerző: Ripost

Óriási küzdelemben, két fantasztikus dallal Pál Dénes és Varga Vivien duettje nyerte a tíz héten át tartó versenyt. A páros hétről-hétre egyre jobban összeszokott, de azt most még nem tudják, lesz-e folytatása a közös munkájuknak.„Hihetetlen tíz hét volt, Vivivel mind a ketten mindig odatettük magunkat, nyerni szerettünk volna, mint mindenki más – mondta %RIPOST%-nak Pál Dénes. – De most, hogy sikerült, még nem hisszük el, biztosan kell jó pár nap, amíg az élmény leülepszik. Olyannyira mindig csak a következő heti versenyre koncentráltunk, hogy szinte én tudtam meg utolsóként: egy páros utazást nyertem, ahová a párommal utazom el. De az biztos, hogy most egy hónapra elvonulok egy új dalt készíteni.”

A győztes pár „kicsi” tagja a nézők szeme láttára lett hétről-hétre felnőttebb a színpadon. Varga Miklós lánya, Vivien először fel sem fogta, hogy az ő nevüket mondta Till Attila.

„Még most sem hiszem el – mesélte Vivi. – Hihetetlen ez az egész, nemsokára lemezem jelenik meg, klipet is forgatok. De az iskolát sem hanyagolom el, a napokban már irodalomdolgozatot írok, és most egy darabig inkább a tanulmányaimra koncentrálok.”

És ezeket olvastad már?