SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, mivel lepte meg menyasszonya az 50 éves Szabó Győzőt

Igazán emlékezetessé vált a kerek évforduló!
  • Szerző: Doris

Szabó Győző kedden ünnepelte az 50. születésnapját, ám aznap esélye sem volt a bulizásra, hiszen egész nap dolgozott.

Fotó: Keller Mátyás

Persze jól tudta ezt a színész menyasszonya és két közös gyermekük édesanyja, Rezes Judit is. A színésznő előre gondolkodott, már szombatra leszervezett egy meglepetésbulit Győzőnek, aki egyáltalán nem számított a vendégseregre.

„Mivel kedden egész nap dolgoztam, az ünneplés elmaradt, de Judit már szombaton gondoskodott egy elképesztő hangulatú buliról. Azt hittem, engem soha, senki nem tud megvezetni, neki mégis sikerült” – kezdte nevetve a szülinapos színész, aki azt is elárulta, hogy alakult a nap további része.

„Elmentünk egy hangulatos étterembe, ahová hirtelen betoppantak a szombathelyi barátaim. Ezen annyira nem lepődtem meg, de messze volt még vége. Hazaértünk a budai házunkba, ahová tavaly ősszel költöztünk be. A kertben akkor már ott várt a hatalmas vendégsereg a Katona József Színházból, és még sok más helyről is. Nagyon meglepődtem” – mesélte lelkesen a -nak Győző.

A színész azt is elárulta, nem tartozik azok közé, akik egy ilyen jelentős mérföldkőhöz érkezve számot vetnek eddigi életükről és azon lamentálnak, hogy mit rontottak el. Győző inkább teljes gőzzel megy előre, és állítása szerint ugyanolyan fiatalnak és energikusnak érzi magát, mint húsz évvel ezelőtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?