SZTÁRDZSÚSZ

Nem hitt a fülének Majka: Ez történt vele a patikában

A TV2 műsorvezetője dühös és elkeseredett a történtek miatt.
  • Szerző: BDF

Harmincnyolcezer forintért vett többek között két doboz szájmaszkot az egyik patikában Majka! A TV2 sztárja bosszúsan osztotta meg véleményét az esettel kapcsolatban a Facebook-oldalán. „Patkányságnak” tartja, hogy a veszélyhelyzet miatt most egyes kereskedők sokkal drágábban árulják portékáikat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

„Harmincnyolcezer! Az a maszk, ami egyébként nagyjából majdnem ingyen kéne legyen” – kezdte a rapper, aki hozzátette, csak azért vásárolta meg horroráron a szájmaszkokat, hogy felhívja az emberek figyelmét a problémára.

„Nem adtam vissza csak azért, hogy tudjak egy Face-posztot csinálni róla, és elmondjam az embereknek, hogy bizony a gyógyszertárak gátlástalan tulajdonosai miből és hogyan nyerészkednek.(...) Miért ne juthatna el az emberekhez, hogy mi történik a patikákban? Az igazság az, hogy a kereskedők, legyen az kis-, vagy nagyker, pofátlanul és aljas módon túlárazzák most a termékeket, és visszaélnek azzal, hogy az emberek pánikolnak és szükségük van rá. (...) Egyszer majd valahol csak számon kérik tőlük” – tette még hozzá dühösen és elkeseredetten a rapper.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?