SZTÁRDZSÚSZ

Nem néz ki túl jól Tápai Szabina: Nagyon nehéz napokat él át

A magyar sztáranyuka allergiás, betegsége pedig megkeseríti a mindennapjait. Aludni sem tud rendesen.
  • Szerző: BDF

Bár igyekszik otthoni teendőinek eleget tenni Tápai Szabina, nincs most könnyű helyzetben. Az édesanya rettenetesen szenved allergiája miatt, ami megkeseríti a mindennapjait, sokszor aludni sem tud.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Kialvatlan, ez pedig mostanra meglátszik a csinos arcán. Azt írja, tudja, hogy karikásak a szemei, de ő ezt is bátran vállalja rajongói előtt.

„Ma védőoltáson voltunk a gyerekekkel, most pedig kidőltem! Igen karikás a szemem, a kialvatlanság és az allergia együtt, kissé odavagyok” – vallotta be Instagram-oldalán Szabina, aki fotót is mutatott magáról.

Ma védőoltáson voltunk a gyerekekkel, most pedig kidőltem! Igen karikás a szemem, a kialvatlanság és az allergia együtt, kissé odavagyok. 🙈 Ebéd már tegnap este elkészült, a sonka megmaradt főzőlevét felhasználva egy krumpli főzelék lett belőle. Állítólag jól csinálom. 😍 Most először dupláztam, eddig mindig más menü volt mióta itthon vagyunk, de kezdek kifogyni az ötletekből. A kis családom meg nem túl aktív, mert annyira édesek, hogy ők mindent megesznek!😍

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?