SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi: Hamarosan egész Ázsia Jolly dalát dúdolja

Kevesen gondolnák, de a japánok imádják a mulatós zenét, és valamiért épp Jolly dalaira kaptak rá.
  • Szerző: angie

A népszerű énekes közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy Japán egyik legnagyobb menedzsmentcége és kiadója szerződést kötött vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

A jövőben, amint a koronavírus helyzet lehetővé teszi, ázsiai koncertturnéra indulhat, a rádiók pedig rotációban játsszák majd néhány dalát, természetesen magyar nyelven. Jolly a -nak megerősítette a hírt.

„Újabb mérföldkőhöz érkezett a karrierem. Szerződést kötött velem Japán egyik legnagyobb zenei menedzsmentje. Rengeteg tervünk van, ezek között több koncert is szerepel Ázsiában. Ami a jövőt illeti, imádkozom, hogy a koronavírus terjedését meg tudja állítani az emberiség, hogy újra helyre álljon minden” – mondta bizakodva Jolly, akinek a dalát a hónap végén egész Ázsia ismerni fogja.

„Augusztus 26-tól 45 országban, kiemelt rotációban játsszák a rádiók a dalomat, természetesen magyar nyelven. Ezt nagyon fontosnak tartom és hiszek abban, hogy magyarul is lehetséges nemzetközi sikereket elérni. Többek között ez az egyik célom” – mondta az énekes, aki eredetileg az olimpián debütált volna a számmal.

„A Ciki Ciki Bam Bam / Bulikirály nagy siker lett, eredetileg már a 2020-as tokiói olimpián táncoltak volna rá, de a koronavírus miatt sajnos ez elmaradt” – mesélte a mulatós sztár, aki nem panaszkodhat, itthon is fut a szekere.

„Végre újra vannak a bulik, 7-8 fellépésem van egy héten, aminek nagyon örülök. A szeptember is elég sűrűnek látszik, aztán csak reménykedhetünk, hogy a koronavírus miatt nem lesznek újabb korlátozások és lesz végre vakcina is” – mondta bizakodva Jolly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?