SZTÁRDZSÚSZ

Nem semmi, milyen szerelmes videó készült Szolnoki Péterről és Kollányi Zsuzsiról

Ezzel a közös dallal szeretnék kizökkenteni az embereket a hétköznapokból, és meghitt hangulatot varázsolni.
  • Szerző: Doris

A két népszerű művész, Szolnoki Péter és Kollányi Zsuzsi ismét közös dallal örvendezteti meg a hallgatókat.

A Kincs című szám, melyet Peti állandó szövegíró barátjával, Duba Gáborral együtt írt, szép ajándék a karácsonyfa alá. Az ünnepek varázsához illeszkedik a romantikus, különleges szerzemény, mely a jól megérdemelt kikapcsolódást és pihenést segíti a hallgatói számára.

Szolnoki Péter és Kollányi Zsuzsi ezzel a közös dallal szeretnék kizökkenteni az embereket a hétköznapokból, és meghitt hangulatot varázsolni.

„A Kincs című duettünk nem a hagyományos értelemben vett karácsonyi dal, jellemzően inkább szerelmes nóta, ezért egész évben szeretnénk majd játszani! Viszont a Farkas Péter által készített klipet egy kedves, burleszk elemekkel színesített karácsonyi ajándéknak szánjuk a fa alá” – mesélte Peti.

„Teljes mértékig romantikus szám, bejgli illatú ünneplőbe bújtatva. Petivel mindketten szeretjük a humort, a viccelődést, és hála a klip rendezőjének, készíthettünk egy olyan videót, amivel remélhetőleg mosolyt csalunk karácsonykor – is – az emberek arcára. A dalt pedig egész évre ajánljuk azoknak, akik hisznek a szerelemben, és az újra egymásra találásban” – mondta Kollányi Zsuzsi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?