SZTÁRDZSÚSZ

Nem tanul a hibáiból: Újabb szabálysértést követett el Győzike

Fél tucat autót tört már össze Gáspár Győző, ám a jelek szerint nem tanul a hibáiból!
címkék:
  • Szerző: BDF

Több alkalommal is jócskán meghaladta a megengedett sebességet, és őrült száguldásba kezdett. Gáspár Győző a belvárosban 120 km/h-val száguldozott, de az autópályán is tövig nyomta a gázpedált. Ráadásul ő maga videózta le, majd büszkén közzé is tette az Instagram-oldalán, hogy 171 km/h-val repeszt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

Úgy tűnik, nem félti a testi épségét, hiszen még azok a rémhírek sem vették el a kedvét a vezetés közbeni videózásról, és eszeveszett száguldozástól, amik mind arról számoltak be, hogy emiatt sokan életüket vesztették az utakon.

Az életveszélyes manőverezései miatt Győzike már alaposan ráfázott az elmúlt években. Többször is karambolozott, és sokszor csak a szerencsén múlott, hogy épen megúszta a szerencsétlenséget, és komolyabb sérülés nélkül szállt ki a volán mögül.

A történethez hozzátartozik, hogy a showman immáron 9 éve súlyos pánikbetegséggel küzd, és emiatt többször előfordult, hogy begyógyszerezve vezetett, ezzel veszélyeztetve a saját és más testi épségét. Bár járt már elvonón, a fivére, Zsolti szerint megint nincs jól. Talán ismét nehezebb periódusát éli életének, és ezért nyomta tövig a gázpedált?

Fotó: Instagram

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap szombati számában.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?