SZTÁRDZSÚSZ

Nemcsak az ismert magyar színésznő, hanem a férje is elkapta a koronavírust

Amíg Gór Nagy Máriát az ágynak döntötte a koronavírus, a férje enyhébb tünetekkel vészelte át a fertőzést.
  • Szerző: BDF

Amikor kiderült, hogy Gór Nagy Mária elkapta a koronavírust, a férje, Gulyás Buda rögtön a házuk másik végében lévő szobába költözött, nehogy megfertőződjön a vírussal. Nem is találkoztak, csak telefonon kommunikáltak – hiába. Buda is koronavírusos lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

„Sajnos a férjem is elkapta, de neki nem voltak olyan brutális tünetei, mint nekem. Mondhatni ő lazán átvészelte a fertőzést” – mondta el a -nak a 73 éves színésznő, aki tíz napja lett rosszul. Azt hitte, az influenzával fertőződött meg, ám napról napra csak romlott az állapota.

„Borzongtam, hőemelkedésem volt. Aztán rosszabbul lettem, éreztem, hogy ez már komolyabb. Magas lázam volt, mindenem fájt. Nem tudtam felkelni sem, az is nehézséget okozott, hogy egyáltalán felüljek az ágyban. Nem éreztem ízeket és szagokat sem. Csak inni tudtam, sok folyadékot vittem be, ezt tanácsolta az orvos is. Ez a borzalom négy napig tartott” – mesélte lapunknak a művésznő, aki most már sokkal jobban van, úgy érzi, szövődményei sem maradtak. Pénteken már egy újabb tesztet is csináltatott, és nagyon bízik benne, hogy az eredménye negatív lesz.

 

És ezeket olvastad már?