Létrehozva: 2021.04.30.

Türelemre tanította Tóth Verát a koronavírus

„Meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál” – üzente egy férfi Tóth Verának, és bár az eset évekkel ezelőtt történt, a mai napig mély nyomokat hagyott az énekesnőben. Tóth Vera az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom panelbeszélgetésén az online világban szerzett tapasztalatairól bővebben is mesélt. Többek között azt is elárulta, melyik az a pont, amikor kíméletlenül törli a rosszindulatú kommenteket.

Szerző Ripost

A hírességeket számtalanszor éri támadás a közösségi oldalaikon keresztül, egy sztár számára a rosszindulatú kommentek mindennaposak, amivel az elmúlt egy évben még gyakrabban szembesülnek. Nincs ez másként Tóth Vera életében sem – az énekesnő az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom online beszélgetésén elárulta: sok előnyét látja a social media-nak, de van az a pont, amikor neki is elég.

Fotó: Ripost / Markovics Gábor

„A közösségi média számomra nyolcvan százalékban áldás, húsz százalékban átok. A szakértőkkel folytatott beszélgetésből is kiderült, és magam is tapasztaltam, hogy egy-egy megosztó téma milyen indulatokat képes kiváltani. Ez is azt mutatja, hogy sokfélék vagyunk, sokfajta frusztráció működik bennünk” – mondta az énekesnő, aki koronavírusos megbetegedése miatt rengeteg támogatást, de megannyi támadást is kapott a neten. „Amire megtanított a járvány, az a türelem. Megtanultam várni, nyugodtnak maradni. Általában képes vagyok hidegvérrel válaszolni, de arra is akad példa, hogy törlöm a rosszindulatú megjegyzéseket” – mondta el Tóth Vera.

Az énekesnő eddig egyszer rémült meg őszintén, amikor sok évvel ezelőtt üzenetet kapott az akkor még csak éledező közösségi médián keresztül. Egy férfi megírta neki, hogy „meglátod, ott leszek a következő koncerted hangpróbájánál”.

„Jeleztem a biztonsági őröknek, hogy a szokásosnál is jobban figyeljenek, de akkoriban még senkit nem foglalkoztatott az online fenyegetőzés. És az illető tényleg odajött. Bármi történhetett volna. Azóta már sokkal komolyabban vesszük az ilyen jellegű ügyeket” – nyilatkozta Tóth Vera, aki a viszontagságok ellenére sem tudja ma már elképzelni az életét közösségi média nélkül. Követőinek többségétől szeretetet kap.

„Az összes posztomat szívből, szeretetből írom ki, soha nem vezérelt a lájkvadászat, kizárólag csak az őszinteség. Teszem ezt már csak azért is, mert úgy látom, az embereknek elegük van a felszínes, álszent tartalmakból a közösségi oldalakon” – mondta a beszélgetésen a művész.

Az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom beszélgetésén részt vett többek között Molnár Irina, a Mediaworks Bulvár napilap és magazin divíziójának lapigazgatója, aki elmondta: nehezen viseli a negatív kommenteket, így kínosan figyel arra, hogy olyat posztoljon, amibe nem lehet belekötni.

„Veszélyes üzem az online jelenlét, de az is igaz, hogy számtalan előnyt is rejt magában, és erre az elmúlt egy év a legjobb példa. Mindenkit sokkhatásként ért a járvány, és ebből csak az tudott engem kizökkenteni, hogy ott voltak a képernyő túlsó végén a barátok, az ismerősök, a munkatársak, akik a legnagyobb bizonytalanságban is a biztos pont szerepét töltötték be.”

A panelbeszélgetésen részt vett Almási Kitti, klinikai szakpszichológus, Homor Fatima, a Corvinus Egyetem „Tanulj Magyarország program” vezetője és Kende-Hofherr Kriszitna, a TMC Management cég alapítója, motivációs tréner.

A teljes beszélgetés ide kattintva tekinthető meg.

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magából kikelve, ordítva osztotta ki az új férjét a TV2 sztárja - videó

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott