SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jól a közkedvelt magyar színésznő, a törött térdét fájlalja

A 83 éves színésznő még tavaly októberben esett el otthonában. Az esés következtében eltört a térde.
  • Szerző: BDF

Törött térdét fájlalja Csűrös Karola! Emiatt a 83 éves színésznő nincs túl jó állapotban. Bezárkózik az otthonába, hogy minden erejével a pihenésre és a gyógyulásra tudjon koncentrálni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Keller Mátyás

Mint ismeretes, a Szomszédok Szikszay Etusát még tavaly októberben érte súlyos balesetet az otthonában. Elesett és olyan szerencsétlenül érkezett a földre, hogy eltört a térde. Rokonai azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megröntgenezték. A vizsgálatok során kiderült, hogy operációra nincs szükség, ahogyan gipszre se. A lábát egy nagyon komoly merevítővel rögzítették a doktorok. A megtudta, hogy a színésznő többek között emiatt sem ment el a Szomszédok emlékadásának forgatására.

„Szegényem, nincs a legjobban. Még tavaly eltörött a térde, és a mai napig fájlalja és szenved miatta. Mostanában szinte ki sem mozdul a lakásból, inkább sokat pihen. Többek között ezért sem jött el a Szomszédok emlékadás forgatására” – mondta el szűkszavúan lapunknak Pásztor Erzsi, aki a legjobb barátnőjeként tekint Csűrös Karolára, így szinte egy nap sem telik el úgy, hogy ne beszélnének egymással.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?