SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jól Jolly: álmatlansággal küzd a mulatós sztár

Jolly szervezetét nagyon megviseli, hogy nincs munkája, a pörgős életmódhoz szokott sztár aludni sem tud.
  • Szerző: Ripost

Annyira nyomasztja a mulatós zene sztárját, hogy nincs munkája, hogy gyakorlatilag aludni sem tud – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A napilap arról is beszámol, hogy Jolly néhány napig még élvezte is, hogy kicsit kifújhatja magát, de azt az életvitelt maga mögött hagyni, hogy a naptár tele van fellépésekkel, nagyon nehéz. Hozzászokott a pörgéshez: éjjel dolgozott, hajnalban, reggel járt haza. A koronavírus-járvány miatt azonban elfogytak a bulik, kiürült a naptár, a szervezete pedig egyelőre nem vette tudomásul a nagy változást.

– Nehéz mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nincs miben elfáradni, ráadásul aggaszt, hogy elveszítettem a munkámat, ezért is alszom nehezen – mondta nagyot sóhajtva a mulatóscsillag.

Fotó: Sulyok László / Ripost

Az alváshiány viszont lestrapálja az énekest, aki a rajongóktól kért segítséget, altatók helyett ugyanis a házi praktikáktól várta a megoldást.

A járvány miatt 180 fokos fordulat állt be az életemben, nem csoda, hogy nem jön álom a szememre. A rajongóimmal is megosztottam a problémámat, és sok jó javaslatot kaptam tőlük. Gyógyszert semmiképpen nem akarok szedni, az egészséges életmód híve vagyok, ezért a sportot választottam. Mivel eddig zárva voltak az edzőtermek, ezért a szabadban futok és gimnasztikázok. Ez vált be, ha alaposan lefárasztom magam, valamivel jobban tudok aludni – mesélte Jolly, aki már alig várja, hogy újrainduljon az élet. – Nagyon hiányzik a közönség szeretete. Rengeteg új nótára és egy új lemezre is számíthatnak tőlem!

Fotó: Tv2

A zenész kedvesével, Szuperák Barbarával igyekszik hasznosan tölteni a rájuk szakadt szabadidőt, együtt főznek vagy kirándulnak, sőt Jolly a közösségi oldalán énekel is rajongóinak.

– Mi is csak olyanok vagyunk, mint mások, hasonlóak a problémáink. Azt látom mindenkin, hogy el van keseredve, ezért is határoztam el, hogy a karanténból élő bejelentkezésekben énekelek, megpróbálom egy kis időre feledtetni, valamint felejteni a gondokat – árulta el a mulatószenész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?