SZTÁRDZSÚSZ

Nincs jól: Újabb műtét vár az ismert magyar rádiósra

Az egykori élsportoló újra kés alá fekszik! Bárdosi évek óta küszködik térdproblémákkal, szinte már le is mondott arról, hogy a térde olyan lesz, mint régen.
  • Szerző: RIPOST

Ezúttal egy egészségügyi intézményben vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, aki a rendelők fertőtlenítése mellett egy-egy szakorvoshoz is ellátogattak, hogy segítségükre legyenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sláger TV

Bárdosi hosszasan elidőzött az ortopéd szakorvosnál, mint kiderült nem véletlenül. A vizsgálat során komoly egészségügyi problémáiról vallott az egykori élsportoló.

„Sajnos a jobb térdemet már többször kellett műteni. Ez már megjárta a hadak útját, belső keresztszalag-szakadásom is volt tizenéve. Lazák a szalagok, az ízületi rés sincs rendben, nincs a legjobb állapotban a térdem” – kezdte a Sláger TV-n látható A Helyettesítők című műsorban Bárdosi, akinek újra kés alá kell feküdnie.

„Komoly probléma van a térdemmel, eddig is volt már jó pár beavatkozás abban a reményben, hogy javul a helyzet. Sajnálatos módon újabb műtétre van szükség. Szinte már az egész országot, a legtöbb egészségügyi intézményt körbejártam már a térdproblémám kezelése miatt. Ebből a térdből talán már soha nem is lesz olyan, mint fiatalabb koromban volt” – tette hozzá Bárdosi, aki a mozgást is minimalizálta térdproblémái miatt.

„Az ugrálással járó sportokat, mint a kézilabda és a kosárlabda nem javasolják. Valójában a birkózást se annyira, így minimális terhelésnek teszem ki a térdem az utóbbi időben. Remélem a műtét után javul majd a helyzet” – árulta el a Sláger Reggel műsorvezetője.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?