SZTÁRDZSÚSZ

Nincs könnyű helyzetben Kocsis Tibor

Az elődöntő hetében jár a MasterChef VIP. A főzőshow résztvevői szerda este a Magyar Honvédség szolnoki helikopterbázisán szolgálatot teljesítő katonákat kell, hogy megetessék
  • Szerző: bdf

Kondákor Zsófi, Janicsák Veca, Kocsis Tibó, és Bay Éva alkották a kék csapatot, Csomor Csilla, Pásztor Anna, Kulcsár Edina és Szabó Dóra a piros kötényt viselte.

"Igazi kihívás volt. Először nem hittük el, hogy száz emberre kell főznünk. Ez egy nagyon izgalmas feladat, és jól össze kellett szervezni mindent, hogy egyáltalán esélyünk legyen elkészülni mindennel" - kezdte a %%-nak Kocsis Tibó.

"Elég sok főzésen vagyunk túl, de ez volt az első olyan, ahol nemcsak a minőség, hanem a mennyiség is nagyon fontos volt. És az, hogy tápláló legyen. Olyan embereket kellett jóllakatni, akik kemény fizikai igénybevételnek vannak kitéve, ami plusz kihívást jelentett mindannyiunknak" " - folytatta az énekes, aki a mezőnyben egyedüli pasiként próbál helytállni. Azt mondja, voltak kemény konfliktushelyzetek.

"A csapatmunka mindig nagy koncentrációt igényel. Mivel egyedül maradtam mint fiú, nekem a lányokkal kellett leginkább lemeccselnem a dolgokat.

Minden rosszindulat nélkül mondom, hogy ha sok lány van egy csapatban, akkor mindig van konfliktus, amit el kell simítani. Ez pedig általában a pasikon csattan: sokszor villámhárítóként is működünk.

"Kiderül, hogy most mennyire sikerül oldanom a helyzetet" - árulta el nevetve Tibó.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?