Létrehozva: 2016.09.23.

Nők tömegeit tette már tönkre Angelina Jolie

Szeretik szentként és áldozatként emlegetni Angelina Jolie-t, pedig igazából sokak életét változtatta már pokollá.

Miközben a Brangelina-válás kapcsán a legtöbben azzal vannak elfoglalva, hogy Brad Pitt milyen apa, sokan megfeledkeznek a történet másik oldaláról. Hiszen maga Angelina Jolie sem lehet teljesen ártatlan a kialakult helyzetben. Legalábbis élete korábbi tettei alapján ez elég biztosan kijelenthető. Ugyanis bőven tett már tönkre életeket.

Elcsábította anyja szeretőjét

A sort kezdhetjük anyjával, Marcheline Bertranddal, akitől a tizenéves Angelina elcsábította szeretőjét. Ez hosszú évekre megrontotta kettejük viszonyát, és teljesen csak akkor békéltek meg, amikor Marcheline-nél először diagnosztizálták a rákot.

Pár évvel később, még Jonny Lee Miller feleségeként összeszűrte a levet Mick Jaggerrel a Rolling Stones Anybody Seen My Baby című videójának forgatásán. Ez a viszony volt az utolsó csepp Jerry Hall-nál, és elhagyta a legendás énekest.

Ahogy Angie is Millert. Méghozzá Billy Bob Thorntonért, akivel a Vakrepülés című film felvételein szerettek egymásba. A történet egyetlen szépséghibája, hogy a színész éppen Laura Dern vőlegénye volt. Laurát egy apró cetlire írt üzenetben dobta Billy, és néhány hónappal később, mikor Angelina is elvált, összeházasodtak.

Thornton feleségeként kiderült Jolie-ról, hogy első házassága előtt és alatt is leszbikus viszont folytatott Jenny Shimizu modell-színésznővel. Aki mellesleg annyira beleroppant a kapcsolatukba, hogy a mai napig depressziós és pszichológus kezeli.

2004-ben, Billy Bobtól való válását követően, egyszerre csavarta az ujjai köré Oliver Stone rendezőt, Colin Farrellt és Jared Letót. A négyszög természetesen kiderült, és ez alaposan rányomta a bélyegét a Nagy Sándor, a hódító munkálataira. Illetve Stone harmadik neje sem lehetett túl boldog, hogy megcsalták.

De ezen évek alatt felröppentek olyan pletykák is, miszerint Melanie Griffith biztosra vette, hogy az Eredendő bűn forgatásán a férje, Antonio Banderas nemcsak eljátszotta az ágyjeleneteket Angie-vel, hanem meg is történt köztük minden...

Egy röpke ugrással megérkeztünk 2004-be, a Mr. és Mrs. Smith felvételeire, ami úgy alakult, hogy Brad Pitt rá cserélte addigi feleségét, Jennifer Anistont. De ezt a történetet mindenki ismeri.

Aztán a pletykák szerint Brad oldalán is előfordult, hogy nehezére esett a monogámia. Az utazó munkálatain Johnny Depp került túl közel hozzá, néhány hónapja pedig volt lovagjával, Daniel Craiggel lett megint nagyon jóban. Aki mellesleg szintén házas...

Mindezek után pedig ő vádolja azzal Marion Cotillardot, hogy elcsábította Bradet. Ami valószínűleg nem tett valami jót az éppen második gyermekét váró francia színésznő kapcsolatának. De az a pletyka is Jolie-hoz köthető forrásokból kapott szárnyra, hogy Selena Gomez hevesen flörtölt Braddel. Amiért a jelenleg komoly pszichés gondokkal küzdő énekesnőt ezrek támadják az interneten...

Ha pedig kiderül, hogy Pitt tényleg nem viselkedett agresszívan a gyerekeikkel, akkor lesz egy újabb élet Jolie listáján, amit megkeserített. A rengeteg nő mellé, akiket miatta hagytak el.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

Kitálalt az uralkodó bizalmasa: ilyen volt valójában II. Erzsébet királynő

hirtv.hu

Magyar Péter barátnőjének elszólása miatt vizsgálatot indít a Szuverenitásvédelmi Hivatal

metropol.hu

Dárdai fiának súlyos döntést kell meghoznia: mi lesz a magyar válogatott új sztárjával?

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek bőséget hoz a Bika hava

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek

SZTÁRDZSÚSZ

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Aleksandra elárverezi egyik kedvenc luxusholmiját