SZTÁRDZSÚSZ

Nyaralása közben törtek be Vámos Erikához

Nem indult zökkenőmentesen a 2019-es év Több, mint TestÕr mûsorvezetőjének! A mûsorvezető december végén utazott két hétre Burmába, ahol a spirituális feltöltődés mellett izgalmakból sem volt hiány.
  • Szerző: Ripost

Vámos Erika épp csak kezdte megszokni az időeltolódást és az ázsiai ország merőben más klímáját, amikor ijesztő hírt kapott itthonról: betörtek az otthonába!

"Az első két éjszakán szinte semmit nem tudtam aludni, mert idegen volt számomra a környezet. A harmadik este már fáradtan zuhantam az ágyba, remélve, hogy most aztán teljesen kialszom magamat. Ám, az éjszaka közepén megszólalt a telefonom és hívott a biztonsági cég, hogy betörtek az otthonomba. Az volt a szerencsém, hogy a házba be van kötve a mozgásérzékelő, ami egy biztonsági céghez továbbítja a jelet, így bármilyen akció történik, a cég emberei rögtön odamennek. Így is történt, de nem találtak semmit, ahogy a párom sem, akit másnap reggel küldtem oda, hogy nézze át alaposan a házat" - mondta el a nak Erika, aki végül fellélegezhetett. 

"Semmit nem vittek el, mert a riasztó miatt elmenekültek a házból, de emiatt napokig aludni sem tudtam."

A részleteket olvasd el a %% napilap keddi lapszámában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?