SZTÁRDZSÚSZ

Nyertes Zsuzsa: Büszke vagyok arra, hogy nem omlottam össze!

A népszerű színésznőt is megviselték a négy fal között töltött töltött hónapok, ám a nehéz időkben sem hagyta el magát, odafigyelt a testére és a lelkére is.

Fitten és egészségesen vészelte át az önkéntes karantént Nyertes Zsuzsa! A népszerű színésznő nem tagadja, hogy eleinte megviselték az elmúlt három hónap eseményei, de nem engedte meg magának, hogy elfogja a kétségbeesés.

Fotó: MTI

Pedig Zsuzsa – a többi színészhez hasonlóan – nehéz helyzetbe került: a színházak bezárásával egyik napról a másikra elveszítette a munkáját, ráadásul azt sem tudhatta pontosan, mennyi időre.

„Emlékeim szerint soha nem voltam ennyi ideig távol a színháztól. A lányom, Zsuzsóka születése után néhány héttel már főszerepet játszottam, tehát elmondható, hogy a színpad valóban az életem része. A járványhelyzet azonban mindent felülírt, és eleinte nem tudtam mitévő legyek” – mondta el a -nak a népszerű színésznő, aki nem akart a bezártság heteiben sem elkényelmesedni.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy minden esetben átlendültem a holtponton, és pozitívan tudtam felfogni a helyzetemet. Sokat mozogtam, a lelkemmel is foglalkoztam, nem híztam el, és testileg-lelkileg felfrissülve várom, hogy újra dolgozhassak. Felkérések már vannak, és bízom benne, hogy ezeket az előadásokat meg is lehet majd tartani” – fogalmazott Zsuzsa.

A színésznő tudja, hogy a vírus még itt van, és kissé tart attól, hogy a színház őszi évadát egy esetleges második hullám hiúsítja majd meg.

„Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy sajnos bármi megtörténhet. Mindenesetre remélem, hogy szeptembertől minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Én pozitívan tekintek a jövőbe, és ebből a helyzetből is próbálom a legtöbbet kihozni. Ezt javasolom mindenkinek!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?