SZTÁRDZSÚSZ

Nyilatkozatháború! Két nő kapott össze a mulatós királyért!

Jolly és Suzy kellemetlen helyzetbe kerültek, miután egyik rajongójuk feljelentette az énekesnőt. A 16 éves Barbara azt állítja, hogy a családanya hosszú ideje zaklatja őt, Suzy viszont pontosan az ellenkezőjét mondja.
címkék:
  • Szerző: MF

A híres mulatós párnak hatalmas a rajongótábora, egyik imádójuk azonban most Jollyék ellen fordult. Egy 16 éves tinilány a rendőrséghez fordult, és feljelentette a házaspár női tagját, méghozzá zaklatásért. Pedig korábban annyira jóban voltak, hogy egy-egy koncert előtt még egyeztettek is, hogy Barbara is ott lesz-e. Azonban két évvel ezelőtt a jó viszony megszakadt.

Megelégeltem azt, hogy Suzy engem mindig zaklat. Olyan SMS-eket küldött nekem, hogy én orvosi eset vagyok

- mesélte el az Aktívban Orsós Barbara, aki a rendőrséghez fordult segítségért.

Barbara azt állítja, hogy nemcsak telefonon, hanem Facebookon is zaklatta őt az énekesnő. Suzy viszont azt mondja, hogy annyi kamuprofilt hoztak már a létre a nevében, hogy azt követni se tudja. Az énekesnő azt is elmesélte, hogy a kamaszlány több ismerősüket is zaklatta kitalált történetekkel az elmúlt években.

Nagyon sok emberrel beszélget évek óta, és nekem rengeteg bizonyítékom van lefotózva arról, hogy ez a kedves hölgy betegesen szerelmes a férjembe, és ezért próbál engem mindenhol lejáratni. És a kitalált történetekről még ő is, és az édesanyja is elhiszi, hogy igaz

- mondta Suzy, aki eddig mindig tudta kezelni az "őrült rajongóikat", most viszont nem találja a közös hangot a tinivel.

 

Csodaszép napot kívánunk mindenkinekA család a legfontosabb számunkra

Szerző: Jolly & Suzy és a Románcok Csillagai2015. november 10.

Barbara kijelentette, hogy csakis előadóként néz Jollyra, nem pedig férfiként, annak ellenére, hogy rajongása miatt sokan megvádolták a közösségi oldalon azzal, hogy szerelmes a házas férfibe.

Mindkét fél kiáll a saját igaza mellett, de a 16 éves lány azt is állítja, hogy Suzy megkért embereket arra, hogy tegyék tönkre az életét.

A feljelentés előtti napon engem zaklatott egy lány, és megkérdeztem tőle, hogy ismer-e engem. Õ azt állította, hogy a Suzy azzal kereste fel, hogy engem készítsenek ki

- fakadt ki a kamera előtt Barbara, akit édesanyja is támogatott a jogi lépésben.

Suzy azt mondja, hogy ő egyetlen SMS-t küldött Barbarának, amiben megkérte, hogy hagyja a családjukat békén. Az énekesnő az egész ügyet viccesnek tartja alapvetően, és úgy fogalmazott, örül annak, hogy teljesíthette Barbara gyerekkori álmát azzal, hogy egy újságban, egy cikkben szerepelhettek.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?