SZTÁRDZSÚSZ

Nyolc hónap után áll újra színpadra Csepregi Éva

A Neoton énekesnője nagyon várja már, hogy újra a közönség elé állhasson, igaz, kissé izgul is, milyen lesz újra énekelni.

Nyolc hónap után Kaposváron, a Nyári Szabadtéri Színpadon lép fel a Neoton!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az elmúlt hónapok számunkra is bizonytalanságban teltek, sok koncertünket le kellett mondanunk. Nem volt könnyű időszak, de most nagy örömmel és izgalommal várjuk, hogy újra találkozhassunk a közönséggel” - mondta el a -nak Csepregi Éva.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Népszerűsége okán a Neoton nem az ötszáz fős koncertekhez szokott hozzá, de az új szabályozást ők is tiszteletben tartják. A fellépések színvonalából azonban nem hajlandóak lejjebb adni.

„Komolyan vesszük a közelgő koncertet, méltó és maradandó élményt szeretnénk nyújtani a közönségnek, ezért ugyanazzal a hang- és fénytechnikával készülünk, mint az arénás nagykoncerteinken.”

Az énekesnő értesült a rajongók javaslatáról is, akik azt üzenték kedvenceiknek, tartson a Neoton 10x30 perces koncerteket, hogy minél többen bejuthassanak.

„Az ötlet alapvetően jó, de a harminc perc nagyon kevés volna... Igazából még az egy óra is rövid, hiszen így nem tudnánk lejátszani minden népszerű számunkat. Viszont könnyen lehet, hogy a jövőben kétszer hetvenöt perces koncerteket fogunk adni egymás után, hogy minél többen eljöhessenek” – árulta el a népszerű énekesnő.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?