SZTÁRDZSÚSZ

Ő lett Vajna Tímea menedzsere, meg fogja védeni

Nem véletlenül találkoztak 15 éve.
  • Szerző: Ripost

A sors is úgy akarta, hogy Vajna Timi és Baranyi Rozália jósnő találkozzon, akik mára nemcsak lelki társak és jó barátnők, hanem munkatársak is.

„Nagyon régóta ismerjük egymást Timivel. Nagyjából 15 évvel ezelőtt találkoztunk először. Jósoltatni jött hozzám, amiből aztán hamar barátság alakult ki közöttünk” – mondta a Borsnak Baranyi Rozália, Vajna Timi jósnője, barátnője, s immár sajtófőnöke.

„Számtalan dolog megvalósult abból, amit Timinek mondtam. Mindig kikéri a véleményemet, én pedig igyekszem őt jó tanácsokkal ellátni, nem utolsósorban pedig megvédeni, mert rengetegen bántják, csak azt nem értem, hogy miért. Nyilvánvalóan nem ismerik, a róla szóló álhírek pedig még tovább rontják a megítélését. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy kezembe veszem az irányítást, és innentől fogva én kontrollálom minden nyilatkozatát, mert egyre siralmasabb, ami körülötte folyik. Timi is nehezen viseli a fröcsögést. Mostantól vi­szont minden más lesz. Legalábbis igyekszem az imázsán javítani, mert ideje, hogy ennyi idő után az emberek megismerjék Vajna Timi igazi arcát.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?