SZTÁRDZSÚSZ

Olyat kap hamarosan Bangó Margit, hogy arra örökké emlékezni fog

Tina korábban cukrásznak tanult, mostanra pedig elérkezettnek érzi az időt arra, hogy visszatérjen eredeti szakmájához.
  • Szerző: Ripost

Nagy fába vágja a fejszéjét Bangó Margit unokája, Tina, aki hamarosan cukrászblogot indít.

"Cukrász az eredeti szakmám és mivel a sütés az, ami igazán kikapcsol, szeretném a tudásom felfrissíteni és egyúttal továbbképezni magam"

- kezdte Tina aki épp ezért nemrég ellátogatott hazánk legnagyobb múltú cukrászatába, ahol a macaron és bonbon készítés csínját-bínját leste el. Sokat kell gyakorolnia, hogy tökélyre fejlessze tudományát mert alig egy hónap múlva egy lélegzetelállító meglepetéssel készül.

"Mamának áprilisban van a születésnapja és azt szeretném, ha erre én készíthetném el a tortát.

Egy igazán szép és monumentális tortát gondoltam ki neki

- mondta a családanya, aki a cukrászműhelyben lelkesen temperálta a csokit és töltögette a frissen sütött macaronokat.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?