SZTÁRDZSÚSZ

Mi történt? Szinte a kocsijában élte az életét Ördög Nóra az elmúlt hetekben

A műsorvezetőnő rengeteg időt töltött az autójában az elmúlt hetekben.
  • Szerző: Ripost

Szinte a kocsijában élte az életét Ördög Nóra. A TV2 sztárja a csatorna legújabb kaland realityje, a Totem miatt kellett állandóan ingáznia.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Metropol

„Igyekeztem hasznosítani az autóban töltött órákat. Amit lehetett, telefonon intéztem, és gyakran nem is volt elég a napi 4 óra, hogy a teendő listám végére érjek. Nem tagadom, hogy napi közel 400 km-t vezetni nagyon fárasztó volt, de ezért cserébe nem kellett a gyerekeimet kivenni az iskolából és kibillenteni őket a kis napi rutinjukból. Ez így tehát nem is volt áldozat számomra. Reggelente el is tudtam őket indítani és úgy jöttem el a forgatásra. Ha éppen nem is én vittem el őket a suliba, de mégis én ébreszthettem őket, én készítettem ki a ruháikat, én adtam neki reggelit, raktam össze a hátizsákjukat. Fontos volt, hogy így tudtam elindulni a forgatásra„ – mesélte Nóra.

Ha kíváncsi vagy arra, milyen kulisszatitkokat árult még el Nóri a készülő műsorral kapcsolatban, látogass el a www.metropol.hu weboldalra vagy keresd a Metropolt a városszerte kihelyezett standokon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?