SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra férje is megszólalt a kisboltos balhéról: Itt a teljes igazság

Ördög Nóra néhány napja sírva jelentette be a Facebook-oldalán, hogy el kell költöztetniük a balatonakarattyai kisboltjukat.
  • Szerző: szbd

Ördög Nóra és férje, Nánási Pál elkeseredve jelentették be a hírt, hogy el kell költöztetniük a kisboltjukat Balatonakarattyán. Mint ismeretes, a helyiek többször is nemtetszésüket fejezték ki, amiért rengetegen jártak az üzlethez, és sok autó torlódott fel, parkolt le a picike, csendes utcában. Bár Nóráék saját pénzen parkolót is építettek volna, végül ez sem segített. A történtekkel kapcsolatban most Nánási is megtörte a csendet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ördög Nóra Nánási Pál

Ördög Nóra férje elmondta az igazságot (Fotó: Ripost)

„Nagyon köszönjük nektek azt a rengeteg pozitív üzenetet, amit a napokban küldtetek nekünk, nagyon sokat jelent. Mint általában minden balhés dologról, erről is szívesen írnak a lapok, netes oldalak mindenfélét. De szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden okés, ezerrel dolgozunk a háttérben, a költözés gondolata már régóta porondon volt, és igyekszünk a lehető legjobbat kihozni a kialakult helyzetből. Megyünk előre a békés megoldásokat továbbra is szem előtt tartva – fogalmazott a fotós az Instagram-oldalán.

Az üzlet hamarosan egy olyan helyre költözik Balatonakarattyán, ahol több parkolási lehetőség van, és nem zavarnak senkit az autók. Ám Nóráék addig is arra kérnek mindenkit, hogy kizárólag gyalogosan látogassák a kisboltot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?