SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra kislánya sírva fakadt a Mikulástól

A TV2 mûsorvezetője és családja is meglátogatta az igazi finn Mikulást, Joulupukkit. Ördög Nóri kislánya, Mici először találkozott a Télapóval, de annyira megijedt a nagyszakállútól, hogy sírva fakadt.
  • Szerző: MF

Izgatottan várta az Ördög-Nánási család a Mikulás érkezését, de nem egészen így képzelték el. Nagy riadalom tört a kicsik között, amikor a végre személyesen is találkozhattak vele. Ördög Nóra kislánya, Mici annyira megijedt Joulupukkitól, hogy édesapja, Nánási Pál nyakában zokogott, és még  később is tartott a  kedves nagyszakállútól. A közös fotó elkészüléséhez sem mert közel menni a Télapóhoz.

 

ÖRDÖG NÓRI KISLÁNYA MEGIJEDT A MIKULÁSTÓL – Mici sírva fakadt, amikor találkozott a finn Joulupukkival.PÁL DÉNES KARÁ...

Szerző: Aktív2015. december 7.

A TV2 műsorvezetője  bevallotta, hogy számára is meglepő volt Mici viselkedése, ugyanis mindennél jobban várta a Mikulást. Előző nap kisöccsével, Vencellel még vidáman fényesítették cipőiket, de a nagy találkozásnál inába szállt a bátorságuk.

 

Szerintetek mit készítenek Ördög Nóri gyerekei?

Szerző: Aktív2015. december 7.

Nóra már nagyon készül a karácsonyra, gyermekeivel együtt megsütötte az ünnepi mézeskalácsot.  A műsorvezetőnő  - saját bevallása szerint  -  nem választott túl jó receptet: kőkemény lett a sütemény.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?