SZTÁRDZSÚSZ

Óriási fordulat Terry Black nevelt lányának sorsában

Fanny végre fellélegezhet!
  • Szerző: Doris

A tavaly szeptemberben elhunyt Terry Black nevelt lányát, Fanny-t hidegzuhanyként érte, amikor nemrég kiderült: az előadóművész soha nem fogadta őt örökbe, csak a nevelője volt. Igaz, ezt a német állam felé igyekezett eltussolni, hamis papírokat adott be, hogy utána is segélyt vehessen fel.

Fotó: Facebook

Ám ez még nem minden!

Fanny-nak azzal is szembesülnie kellett, hogy több mint kétszáz milliós adósságot örökölt a decemberben meghalt, ám sohasem látott szülőanyja, V. Éva után. Sokáig úgy tűnt, nincs kiút, ám hivatalos gyámja, Árvai Mónika és egy ügyvéd segítségével mára biztossá vált, hogy Fanny megússza az adósságot.

Fotó: Facebook

„Szerencsére úgy alakult, hogy elfogadták azt az írásos nyilatkozatot, amiben Fanny lemond az örökölt adósságról, pedig már a határidőn túl nyújtottuk be. Közben az is kiderült, hogy nemcsak ő, hanem a testvérei is örökölték az adósságot, ezért most felkutatjuk őket, hiszen mindenkinek alá kell írnia a lemondó nyilatkozatot. Ez egy izgalmas folyamat, hiszen Fanny-nak régi vágya volt, hogy megismerje őket” – nyilatkozta a -nak Árvai Mónika, a 15 éves lány hivatalos gyámja.

Fotó: TV2

Bár Fanny-t nagyon megviselte, hogy 15 évig félreértésben élt, és Terry mégsem fogadta őt örökbe, Mónika szerint mára már túltette magát a dolgon, és leginkább a tanulásra koncentrál, hiszen felvételt nyert egy nívós, két nemzetiségű gimnáziumba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?