SZTÁRDZSÚSZ

Örömteli bejelentést tett Vajna Tímea húga

Nem vár tovább Visváder-Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás! A fiatal házaspár a Ripostnak súgta meg: "Ha Isten is úgy akarja, jövőre szülők leszünk."
  • Szerző: ripost

Amióta férj és feleség Visváder Tamás és Vajna Tímea húga, Visváder-Palácsik Lilla, mindenki folyamatosan azt találgatja, mikor érkezik már a trónörökös.

Június végén egy Instagramra feltöltött, félreérthető fotó miatt röppentek fel a pletykák, hogy útban van a pici. Ám Lilla rögtön cáfolta a híreket, most a %Ripost%-nak bevallotta, reményeik és terveik szerint jövőre már háromtagú lesz a család.

A szerelmespárral a Sziget fesztiválon találkoztunk, ahová, mint megtudtuk családos barátaikkal érkeztek. Bár most először jártak együtt az ország legnagyobb bulijában, mégsem rúgtak ki a hámból. Még annak ellenére sem, hogy tudják, jó ideig talán ez a parti lesz az utolsó.

Családot tervezünk jövőre. Ha Isten is úgy akarja, jövőre szülők leszünk

- súgta meg a %%-nak férje ölelésében Lilla.

„Mi az a fiatal házaspár vagyunk, akik tervezünk állami segítséget is igénybe venni a babavárással kapcsolatban.

Hallottunk a babaváró támogatásról, ami nagyon jó segítség a családoknak. Ha számolunk ezzel a lehetőséggel, fel fogjuk venni

- tette rögtön hozzá Tamás, aki azt is elmondta, mennyi gyereket terveznek.

„Egyet biztosan szeretnék, aztán lehet kettő lesz. Talán a három már sok lenne nekünk, de ki tudja, mit hoz a jövő, nem igaz?” - nevetett a fiatal házaspár.

Azért nem lesz teljesen új feladat Lilla és Tamás számára a gyereknevelés. Mint megtudtuk, az elmúlt hónapokban belekóstoltak a gyereknevelésbe.

Erről a további részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában, amiben a szerelmesek arról is beszéltek, kisfiút vagy kislány szeretnének.

És ezeket olvastad már?