SZTÁRDZSÚSZ

Őrület, ötvenezerért árulják Győzike lábnyomát

Megdöbbentő hirdetés bukkant fel a Facebook egyik adásvételi csoportjában. Egy szemfüles netező nem mást árul a közösségi oldalon, mint Győzike gipszbe öntött lábnyomát, ami még 2003-ban készült. Az illető nem kevesebb, mint ötvenezer forintot kér az ereklyéért, a hír hallatán pedig még a showman is meglepődött.
  • Szerző: Doris

A közösségi oldalaknak köszönhetően ma már számtalan lehetőségünk van arra, hogy megváljunk megunt holmijainktól, legyen az egy franciaágy, egy divatos ékszer, esetleg egy pár cipő. Vagy történetesen Gáspár Győző gipszbe öltött lábnyoma, ami még 2003-ban, a Big Brother VIP idején készült, és természetesen dedikált is!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A megtudta, a különleges ereklye egy raktár kipakolása során került elő, tökéletes állapotban van, ám a jelenlegi tulajdonosnak nincs rá szüksége, így új gazdát keres az egyik adásvételi csoportban.

Fotó: Facebook

A fogadtatás azonban meglehetősen vegyes volt!

„Egy-két csoportba feltettem a lábnyomot, és bizony teljesen kiakadt a nép, kaptam hideget-meleget. Én teljesen véletlenül botlottam bele még korábban, poénosnak tartottam, azért vettem meg, de most szeretném továbbadni” – árulta el a -nak a gipszlábfej jelenlegi tulajdonosa, aki a konfliktusok elkerülése végett nem szerette volna, hogy leírjuk a nevét.

Fotó: Facebook

Természetesen megkerestük Győzikét is, aki nem leplezte a meglepettségét, azt viszont elárulta, hogy a lenyomat valóban az övé!

„Hirtelen nem is tudok erre mit mondani, gratulálok az illetőnek. Emlékszem, amikor annak idején, még 2003-ban elkészült ez a lenyomat, de arra nem gondoltam, hogy felbukkan majd egy hasonló csoportban” – álmélkodott a -nak Győző.

Kérdés, hogy van-e olyan elhivatott rajongó, aki hajlandó ennyit fizetni egy gipszbe öntött láblenyomatért.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?