SZTÁRDZSÚSZ

Őrült ötlettel rukkolt elő Schmuck Andor, te bevállalnád?

A Tisztelet Társaságának elnöke szomorúan vette észre, hogy rengeteg plakátját összefirkálták a főváros V. kerületében. A kezdeti csalódottság után viszont merész ötlet jutott az eszébe!
  • Szerző: Doris

Furcsa felhívással rukkolt elő Schmuck Andor, akinek minden vágya az, hogy a V. kerület polgármestere legyen. Szomorúan tapasztalta azonban, hogy a plakátjait nagyon csúnyán összefirkálták.

Fotó: Facebook

„Sajnálatosan tapasztaltam, hogy a kreativitás a művészi kifejezésben elég szegényes, csak bajusz, “kalózszem” és fogatlanításig jutottak az alkotók. Ez így nem mehet tovább! A sokszínű, kreatív Budapestben több van! Így PlakátArt pályázatot hirdetek” – jelentette be az esküvőjére készülő politikus.

A pályázatban résztvevők feladata, hogy keressenek egy plakátot az V. kerületben, amin Schmuck mosolyog magabiztosan, majd dekorálják ki a legkreatívabb módon, ügyelve arra, hogy az oszlopnak vagy a táblának ne legyen baja. Majd fotózzák le az elkészült remekművet és küldjék el Andornak, a helyszín megjelölésével, egészen október 5-ig.

A pályaművek közül közönségszavazással választják majd ki a legszebbet, a mű alkotója pedig egy százezer forintos, bármelyik légitársaságnál beváltható utalványt kap.

Persze arra nem árt odafigyelni a versenyzőknek, hogy a plakátok összefirkálása hivatalosan szigorúan tilos, így ha elkapja őket egy rendőr, akár nagy bajba is kerülhetnek!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?