Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2020.04.04.

Ősi rituáléval űzi el a koronavírust Tahi Tóth László özvegye

Mindenki a maga eszközeivel küzd a koronavírus-járvány ellen. Kárászy Szilvia a spiritualitás segítségével igyekszik távol tartani magától a betegséget. Akárcsak az ősi vallási kultúrákban, a zongoraművésznő is különleges arcfestési rituáléval űzi el a gonoszt.

Egy láthatatlan ellenséggel áll harcban az egész világ. Már több, mint egymillió ember fertőződött meg a COVID-19 elnevezésű koronavírussal és több, mint ötvenezer hunyt el a kínai Vuhan városából elszabaduló gyilkos vírus okozta szövődményekben. Magyarországon az állampolgárok biztos és erős kezekben érezhetik magukat, hiszen a kormány még időben lépett a védelmünk érdekében, így remélhetőleg a járvány nem ölt az Olaszországhoz vagy Spanyolországhoz hasonló méreteket.

Mindenki a maga eszközeivel küzd a világjárvány ellen. Sokan a valláshoz fordulnak és imával próbálják elűzni, távol tartani maguktól a betegséget. Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész sajátos rituáléval, a spiritualizmus eszközeivel is küzd a koronavírus „ellen” és egyben kampányol az otthonmaradás mellett.

A Ripost különleges önarcképre bukkant a Facebook-oldalán. Igazi művészi alkotást festett fel az arcára Kárászy Szilvia, ami – mint megtudtuk – igencsak fontos üzenettel bír. A zongoraművésznő tudatosan kizárólag fekete és piros színeket használt, hiszen az ősi kultúrák szerint az előbbi az élet színe, az utóbbi pedig a háborút jelképezi. Szilvia nyakán pedig megjelenik a béke közismert szimbóluma is. Ő így próbál meg erőt adni.

„Én spirituális lény vagyok. Minél hamarabb lesz „győzelem”, megújulás, annál jobb. Esetemben rendhagyó, „művészi” módon egy gondolat volt ez csupán a Facebookon, aminek lett egy spontán arcomra festett képzőművészeti megfogalmazása is. De a legfontosabb jel a nyakamon van. A béke jele, ami tulajdonképpen annyit tesz, hogy szeretném, ha mihamarabb véget érne ez a szó szerint hadi állapot. Furcsa harci állapotnak érzem a vírus elszabadulását, világviszonylatban rettenetes. De egyben nagy megújulási lehetőség is az emberiségnek„ – mondta el a Ripost-nak Kárászy Szilvia, akinek kollégáihoz hasonlóan lemondták a fellépéseit, de bízik benne, hogy mihamarabb győztesen kerülünk ki az életünkért vívott csatából.

”Megvagyok, köszönöm szépen. Úgy, mint más művész ebben az időszakban. Itthon vagyok – a nappali és konyha között. A munkákat sajnos lemondták. Remélem, hogy minél hamarabb konszolidálódik a helyzet” – fogalmazott reményteljesen művésznő. ”Szerintem Magyarország nagyon jól kezeli a helyzetet, a lehetőségekhez képest„ – tette még hozzá.

Májusra készül el Tahi Tóth László sírköve Kárászy Szilvia imádott férje halála óta tervezgette, milyen sírkő készüljön Tahi Tóth Lászlónak. Az özvegy mostanra érezte magát elég erősnek ahhoz, hogy méltó síremléket állíttasson a megboldogult színésznek. A tervek szerint májusra készül el. „Nem biztos, hogy nyilvános megemlékezést fogunk tudni tartani a járvány miatt. De a tervek szerint a síremlék alapját felállítják májusban” – mondta lapunknak az özvegy.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

mandiner.hu

Nyugaton végre megfejtették, miért menekülnek a németek Magyarországra

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

mandiner.hu

A spanyolok szerint Magyarország már nem tartozik Európához

origo.hu

Brutális bírságot kapott az RTL Klub

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 20.: az Ikreknek fontos felismeréseket hoz a szombat, a Mérleg menjen biztosra

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotó: ilyen nagyot nőtt Berki Mazsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá: Méregdrága luxusautója mellett pózol legújabb fotóján Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

SZTÁRDZSÚSZ

Visszaéltek Tóth Gabi nevével, felháborító, mihez használták fel