SZTÁRDZSÚSZ

Összeesett az utcán Köllő Babett

Rejtélyes betegség kínozza a luxusfeleséget. Az orvosok tanácstalanok, a színésznőnek továbbra sem javul az állapota. Kórházba kellett szállítani.
  • Szerző: BDF

Két hónapja folyamatos rosszullétek gyötrik Köllő Babettet. A luxusfeleség elmondása szerint a bajok azután kezdődtek, miután véget ért a Feleségek luxuskivitelben forgatása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Pár nappal azután kezdődött, miután visszajöttünk a lányokkal a tisztítókúráról. Először azt hittem, csak valami rosszat ettem, mivel – ahogy a nézők is láthatták – bármit képes vagyok felfalni. A fájdalom egyre erősebb lett, és már annyira kínzott, hogy a férjem, András azonnal kórházba vitt, mivel attól tartottunk, hogy vakbélgyulladásom van. Ott egy éjszaka alatt az összes belgyógyászati vizsgálaton átestem, amin lehetett, de az orvosok tanácstalanok voltak továbbra is, mert szervi bajt nem találtak. Kaptam némi gyógyszert, de a kórháztól alig pár méterre leesett tőle a vérnyomásom és elájultam” – mondta el a Borsnak Babett a rejtélyes betegség történetét.

Fotó: Instagram

A luxusfeleség sokat pihent, de a rosszullétek csak nem múltak. A megoldás pedig az egyik legjobb barátjától érkezett.

„Náray Tamásnak meséltem a problémámról, és ő adta meg egy nagyon kedves gasztroenterológus ismerősének a nevét. Hetek óta nem tudtam az oldalamon feküdni, annyira fájt bent valami. A szakember szerint valamilyen baktérium támadhatta meg a gyomromat és emiatt vagyok rosszul. Gyógyszereket és porokat kaptam, de csak kicsivel lett jobb a helyzet. Hamarosan gyomortükrözésem lesz altatásban, hogy megnézzék, nincs-e például fekély a gyomromban” – mesélte Babett, aki a néha helytelen táplálkozására, illetve az utóbbi hetek stresszes időszakára vezette vissza legyengülését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?