SZTÁRDZSÚSZ

Összefogtak a sztárok, fontos ügy mellett kampányolnak

Kovács Patrícia és Polgár Tünde is felszólalt az ügyben: Ne petárdázz!
  • Szerző: RIPOST

Hazánk hírességei is kiállnak az állatok mellett, és arra buzdítják az embereket, hogy a házi kedvencek biztonsága érdekében, felejtsék el a petárdát szilveszterkor. Kovács Patrícia egyike azoknak, akik évek óta felszólalnak a témában, idén azonban csak egy tömör, de annál lényegre törőbb kijelentést tett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: NőComment! / Spektrum Home

„Bulizni menő, petárdázni nem!” – fogalmazott a színésznő, akinek véleményén több állatbarát is osztozik, akik remélik, hogy idén sikerül még jobban visszaszorítani a petárdázó embereket. Polgár Tünde pedig a fiatalabb generáció felé nyitott. A luxusfeleség az Instagram-oldalán tett közzé egy bejegyzést, kutyája nevében.

„Zeusz vagyok, két éves német juhász, nagykutya, de a petárdáktól én is megijedek! Tudom, hogy örültök az év végének, de arra kérlek titeket, hogy ne petárdázzatok ész nélkül! Mi, állatok is a városban élünk, szeretünk, imádunk titeket, embereket! Tegyétek meg, hogy petárda helyett inkább másra költötök, és nem teszitek rémálommá az életünket!” – olvasható a bejegyzésben.

Kedves Bulizók! Zeusz vagyok, 2 èves nèmetjuhász, nagykutya, de a petárdáktól èn is megijedek! Tudom, hogy örültök az Év végének, de arra kèrlek titeket, hogy ne petárdázzatok èsz nèlkül! Mi, állatok is a városban èlünk, szeretünk, imádunk titeket Embereket! Tegyètek meg, hogy petárda helyett inkább másra költötök, ès nem teszitek rèmálommá az èletünket! Bèkepacsi mindenkinek! #nepetardazz #szeresdazállatokat #stopanimalabuse #mydog #germanshepherd #puppy #doglover #animallover #dogstagram #mydog #zeus #polgarzeusz

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?