SZTÁRDZSÚSZ

Összeomlott a színpadon L.L. Junior

Még nincs két hónapja, hogy L.L. Junior egy tragikus balesetben elvesztette kisfiát.
  • Szerző: RIPOST

Augusztus végén felfoghatatlan tragédia, halálos kimenetelű gázolás történt Zuglóban, melynek során egy kisgyermek életét veszítette. Nem sokkal az első híradások után kiderült, hogy a kisfiú nem más, mint a népszerű előadó, L.L.Junior három éves gyermeke Dávidka.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Az eddigi helyszíni jelentések szerint, a szerencsétlenséget nem lehetett volna kivédeni, a fiúcska úgy szaladt át az úton, hogy a vétlen sofőrnek esélye sem lett volna időben megállítani az autót. Mindez azonban, senkit nem vigasztal, hiszen Dávidka életét vesztette, a szülei pedig nem tehetnek semmit azért, hogy visszakapják a gyermeküket. L.L. Junior megtört, mégis igyekezett tartani magát, a gyermek szeptember 6-ai temetésén is igazi családfőként viselkedett, pedig legbelül marcangolták a fájdalmas érzések. Az újságoknak azt nyilatkozta, nem törhet össze, hiszen van még egy gyermeke Lacika, aki miatt erősnek kell maradnia. Talán miatta tért vissza viszonylag hamar, már szeptember végén dolgozni. Az is lehet, hogy épp a zenével, a fellépésekkel szerette volna elterelni a figyelmét, ahogy közrejátszhatott az is, hogy nem akarta cserben hagyni a rajongóit.

Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket” – mondta korábban az egyik napilapnak Junior, aki most a -nak elárulta, azóta többször is megesett, hogy a színpadon, nem sikerült elrejtenie a könnyeit.

„Mióta újra fellépek, kétszer is elsírtam magam a színpadon. Amikor elkezdtem énekelni a Legszebb tévedés című dalomat, abba kellett hagynom, egyszerűen potyogni kezdett a könnyem. Nem tudtam végig énekelni, azonnal egy gyors nótával folytattuk” – árulta el az apuka, aki jól tudja, hogy Dávidka hiányát semmi sem fogja pótolni, mégis erőt vett magán és tudatosan éli a mindennapokat.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a hétfői lapszámát!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?