SZTÁRDZSÚSZ

Őszintén vallott életmentő műtétjéről Cserhalmi György

Komoly beavatkozáson esett át a Kossuth-díjas színész, aki a gyilkos kórral küzdött.
  • Szerző: BDF

Cserhalmi György egy ideig titkolta, ám idén tavasszal a nyilvánosság előtt is elmondta: életmentő műtéten esett át, miután szervezetét megtámadta a gyilkos kór. A Nemzet Színésze jól van, legutóbbi kontroll eredménye negatív lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cserhalmi György (Fotó: Ripost)

„Sok mindent kitakarítottak belőlem. Lefejezték a hasnyálmirigyet. Meg is érdemli, hogy rohadjon meg! Kipakolták az epehólyagot, az epevezetéket, a patkóbelet. Sárinak (-a lánya a szerk.) erről is írtam egy mulatságos történetet. Hogy milyen volt az intenzív osztályon. Mindenki tragédiát visz oda, hiszen már a neve is olyan ijesztő. Nekem ott jó volt. Azt hittem, álmodom, amikor a műtét után felébredtem. Ajándékot kaptam” – mondta el a Best magazinnak Cserhalmi, aki hozzátette, felnyitotta a szemét a betegsége. Rengeteget gondolt a két unokájára.

„Van két név, Gazsi és Lenke, értük mindenre képes lennék. A kórházban is ez volt. Egy falatot Gazsiért, egyet Lenkéért, a harmadikat meg Sáriért. Mindennap szembesültem azzal, hogy bármelyik pillanatban meghalhattam volna” – magyarázta a Kossuth-díjas színész, aki boldog, mert az utóbbi időben sikerült híznia is.

„Hatvankilenc kilóról eljutottam a nyolcvanhatig. Tehát nem halni jár belém a lélek, ahogyan szokták mondani mifelénk, hanem dőzsölget bennem” – tette még hozzá Cserhalmi, aki jelenleg távol a főváros sűrűjéből, minimálisra csökkentve a fertőzésveszély lehetőségét, kékkúti házában tölti idejét.

És ezeket olvastad már?