Létrehozva: 2021.10.26.

Oszvald Marika: Én már a negyedik oltást akarom!

A 69 éves Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő már megkapta a harmadik oltását, de már a következőt várja. Oszvald Marika komolyan gondolja a vírus elleni védekezést, ezért a folyamatos védettség mellett teszi le a voksát.

Oszvald Marika irigylésre méltó energiával vetette bele magát a munkába a korlátozások feloldása után. A színésznő reméli, hogy nem lesz szükség egy újabb kényszerpihenőre, éppen ezért felvette a koronavírus elleni védőoltás harmadik dózisát is. Ám az Operett mindig vidám sztárja ennyivel nem éri be: szíve szerint már a negyedik oltását is felvenné!

Fotó: Bors

„Én már háromszor be vagyok oltva, de azt hallottam, hogy idővel csökken a védettség, ezért én már a negyedik oltást akarom! Az első három után sem volt semmi gondom, a negyediket pedig szerintem már meg sem fogom majd érezni. Biztosan az elsők között leszek majd, akik beadatják maguknak, ha lesz rá lehetőség. Ezenkívül szeretném felvenni az influenza elleni védőoltást is„ – kezdte a Borsnak a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki a járványügyi szabályokra is különös figyelmet fordít.

„Ismét szigorúbban kell venni ezeket a dolgokat. Nekem most már állandó társam a kézfertőtlenítő, itt van mindig a táskámban. A maszk is előkerült, olyan helyeken, ahol sok ember megfordul egyszerre, ott mindig felveszem. A munkát viszont nem hagyom abba, csak elővigyázatosabb próbálok lenni” – tette hozzá a művésznő, aki alig várta, hogy a korlátozások után ismét szeretett közönsége elé léphessen. Megállás nélkül dolgozik. Azt mondja, nem tervez pihenést, ugyanis ha éppen nem fellépése van, akkor otthon a kertjében akad munkája bőven.

„A pandémia után rögtön beindult minden, négy nagy premierünk is volt, mindegyik simán lement. Utána elindultak a falunapok, utaztam összevissza az országban, végeláthatatlan meló volt. Most pedig majd a színházi előadások jönnek, és hát a kerti munkáról sem lehet megfeledkezni. A téliesítést kezdtem el, cipelem be a télikertbe az óriási leandereket. A szüret már megvolt szerencsére, abból mindent levittünk a pincébe. Nagyon sok a tennivaló, úgyhogy nem unatkozom„ – tette hozzá Marika, aki többek között olyan előadásokban lesz látható a következő hónapokban, mint a Hegedűs a háztetőn vagy a Marica grófnő.

A kelet-közép-európai régióban Magyarország átoltottsága a legjobb, emiatt nálunk még nincsenek korlátozások érvényben. Az oltással kapcsolatos körképünket a 6–7. oldalon olvashatják.

Pásztor Erzsi: Ha kell a negyedik oltás, azt is felveszem!

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő minden szabályt betart, mert fontos számára, hogy a szeretteivel még nagyon sokáig együtt lehessenek. Körtvélyessy Zsolt színművész
Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe „Abszolút híve vagyok a vakcinációnak, már megkaptam a harmadik oltásomat is„ – mondta a Borsnak a színművész. „Úgy gondolom, hogy az oltás az egyetlen út, ami kivezeti a világot ebből a szörnyűségből. Minél többen oltatnak, annál nagyobb az esély arra, hogy egyszer múlt időben beszéljünk a koronavírusról.”

Regisztrálj az oltásra!

A koronavírus elleni védőoltás önkéntes és ingyenes. Vedd fel te is az oltást, ehhez regisztrálj a internetes oldalon vagy keresd fel háziorvosodat!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna déli régiói össztűz alatt, robbanások rázták meg Zaporizzsja és Odessza városát

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóra fürdőruhás fotóitól felforr a levegő

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri: videón, ahogy Dér Heni kisfia legózik - ilyen nagyot nőtt már Beni

SZTÁRDZSÚSZ

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen részleteket mesélt Rubint Réka és Schobert Norbi életük nagy pillanatáról