SZTÁRDZSÚSZ

Otthonában gyógyul Dévényi Tibor, elképesztő, mit halmozott fel

Dévényi Tibor műtött jobb lábából körülbelül egy hónapja vették ki a csavarokat. Bár a gyors gyógyulás érdekében rendszeresen kéne járnia fürdőbe, a továbbra is jelen lévő járványveszély miatt inkább otthonában gyógyul. Rehabilitáció közben már arról álmodozik, hogy újra színpadon áll, hiszen rengeteg piros labdát halmozott fel, amit szét kell osztania!
  • Szerző: Doris

Az évek során Dévényi Tibor védjegyévé vált, hogy remek hangulatú koncertjein piros pöttyös labdákat dobál a közönségnek. A retró Dj arra számított, a nyáron is szétoszt számos lasztit, ám a koronavírus-járvány alaposan keresztülhúzta a számításait. Így történhetett, hogy Dévényi már kétszáz piros labdát tart a tárolóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Zs.P.

„Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy ha látnak egy idős urat pöttyös labdát árulni az aluljáróban, akkor az én vagyok! Valóban vagy kétszáz laszti áll itt, amit betáraztam a nyári szezonra, de úgy néz ki, feleslegesen. Annak viszont nagyon örülök, hogy úgy tűnik, augusztus 29-én felléphetek az Efotton. Ez a legnagyobb fesztivál, amit idén megtartanak, és már alig várom, hogy újra dobhassam a labdákat” – kezdte reménykedve a -nak Dévényi, akinek most a rádiózás a fő tevékenysége, de izgatottan várja, hogy újra szórakoztassa a nagyérdeműt.

Bár rengeteg felkérést kapott, óvatosságra intette a koncertszervezőket.

„Én mindenkinek azt mondom, ne igyunk előre a medve bőrére. Muszáj óvatosnak lenni, hiszen még minden bizonytalan” – figyelmeztetett Dévényi.

Ami a Három kívánság atyjának egészségét illeti, egy hónapja, hogy a műtött jobb lábából kivették a csavarokat. Bár szíve szerint Dévényi fürdőzéssel és úszással regenerálódna, a járványhelyzet miatt inkább úgy döntött, otthon gyógyulgat, különféle krémekkel kenegeti a lábát.

„Ha javul a helyzet, azonnal felkerekedek és elmegyek egy fürdőbe. Úszni is szeretnék, hogy hamarosan újra a régi legyek. Addig otthon regenerálódom, közben nagyokat nosztalgiázom, és persze alig várom, hogy újra dobhassam azokat a bizonyos lasztikat” – fogalmazott optimistán Dévényi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?