SZTÁRDZSÚSZ

Pachmann Péter: A fiamat beszippantotta a rockzene

Különleges kapocs van Pachmann Péter és fia, a 14 éves Balázs között. Kevesen tudják, hogy a TV2 műsorvezetőjének mindene a zene, fia pedig örökölte tehetségét. Olyannyira, hogy nemrég beszállt egy zenekarba is gitározni és első koncertjére készül.
  • Szerző: Doris

Bár Pachmann Péter 2010-ben elvált második feleségétől, így is nagyon sok időt tölt 14 éves fiával, Balázzsal és a neveléséből is kiveszi a részét.

Fotó: TV2

A Mokka műsorvezetője szerencsésnek mondhatja magát, hiszen remek a kapcsolatuk. Állítása szerint azért, mert hagyja, hogy Balázs minden olyan pillanatot és élményt átéljen, ami egy 14 éves fiú szeretne. Az külön öröm számára, hogy hozzá hasonlóan Balázs is imádja a rockzenét, sőt, kiválóan gitározik.

Balázs a Rock 'N Troll nevű zenekarban gitározik
Fotó: Facebook

„Balázs nagyon rákapott a gitározásra, amelyben én is és az édesanyja is – akivel megmaradt a jó kapcsolat – nagyon támogatjuk. Nem túlzás, hogy teljesen beszippantotta a rockzene. A barátaival alapított egy bandát is, az a nevük, hogy Rock 'N Troll. Most épp életük első koncertjére készülnek. Most ez tölti ki a mindennapjainkat, amikor velem van, én viszem próbára és nagyon nagy lelkesedéssel támogatom” – kezdte a -nak Pachmann, aki akkor sem esne kétségbe, ha fia később profi rocker lenne. Bár ez még a jövő zenéje.

„Tisztában vagyok azzal, hogy a rockzenéhez és a rockerséghez sokan társítanak egy szélsőséges, sok esetben önpusztító életvitelt, de én apaként mindig Balázs mellett fogok állni, és remélem, később is megmarad felém a bizalma” – tette hozzá a Mokka műsorvezetője, aki persze arra is odafigyel, hogy Balázs a zene mellett ne hanyagolja el a tanulást.

Fotó: Facebook

Pachmann szerencsésnek tartja magát, hiszen kevés olyan 14 éves fiú van, aki mindent megoszt az apjával. Balázs ilyen, a kapcsolatukra pedig az is jó hatással van, hogy mindketten vízjegyűek, Péter a Halak, Balázs pedig a Rák jegyében született. És amikor épp nem zenélnek? Nos, akkor legszívesebben biciklire pattannak és két keréken járják be a legszebb hazai tájakat. Persze nem versenytempóban! Száguldozás helyett inkább beülnek valahova ebédelni, majd eltekernek egy lángososhoz, és közben jókat beszélgetnek.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?