Létrehozva: 2021.11.15.

Palik László Erdélyi Mónikát választotta elsőként – videó

Ma elstartolt a Palikék világa by Manna, Palik László új YouTube-csatornája. Az első adásban több YouTube-on híres közszereplőt is meghívtak Palikék, köztük Erdélyi Mónikát is, aki műsorvezetőből lett a videómegosztó sztárja. Mónika mesélt csatornájáról, amelyen lányával közösen szerepel, és azt is elárulta, milyen anyagi juttatást kap Molli a videókban való részvételért.

Erdélyi Mónika a televíziózásból tért át az online világba, ahol hatalmas sikereket ért el, több YouTube sztár között őt is vendégül látta a Palikék világa by Manna. Palik László és csapata elárulták, közösen üvöltöttek fel, hogy nekik először a Mónikával kell beszélgetniük, hiszen ugyanonnan jött, ahonnan ők is, egyetlen különbség van köztük: hogy Mónika az elmúlt tíz évben felépítette már csatornáját. Laci viccesen meg is kérte őt: „Kérlek Móni, taníts!”

Palik arra is rákérdezett, hogy anya és lánya milyen arányban részesülnek a sikeres csatorna bevételéből.

„A profitmegosztás úgy zajlik, hogy amit a Molli kiejt a száján, azt megkapja” – magyarázta Mónika, és azt is kijelentette, hogy lánya számára a YouTube szereplés inkább csak szórakozás. „Mollinak 5 százaléknyi tere van ezekben a videókban... neki nem kell dolgozni. Ő gyerek, élvezze a gyerekkorát. Igazából számára ez azért nem munka, mert amint mondtam, tényleg mindent én csinálok a videókkal, az előkészítéstől kezdve egészen addig, amíg megnyomom a gombot, hogy mehet fel a csatornára. Mollit a vicces részre szoktam odahívni, amikor trutyit kell keverni, vagy amikor a tortára kenjük a krémet. Ez nem olyan fárasztó, ezt élvezi. Mindig azt szoktam mondani azoknak, akik szerint 'dolgoztatom' a gyereket: »Tényleg? Mit csinálok vele? Játszom vele, megtanítom főzni, sütni, annyi időt vagyok vele, amennyit senki, és mindig végzünk valami kreatív tevékenységet.« Molli is fel van szerelve mindenféle elektromos kütyükkel, mint mindenki, de amikor videózunk, elmegyünk wellnesselni, rajzolunk, vagy bármi kreatív dolgot csinálunk. Azt gondolom, hogy ezzel jót teszek neki. A videókkal eltöltött ideje egy héten két óra, mert neki csak a vicces rész jut, de ha nem akar, akkor nem szerepel. Van egy csomó rész, amiben nem is szerepel” – árulta el Erdélyi Mónika.

A Palikék világa by Manna első adásában Palik Laci, Wágner Tamás és Konyári Edinka vendége lesz még néhány nem mindennapi YouTube sztár: zsDav, a több mint félmillió követővel rendelkező gamer, valamint Kamionos Laci, aki a kamionosok életét mutatja be rendkívül népszerű videóiban. Rajtuk kívül ellátogatott a műsorba az egész Bánki család, amelynek legfiatalabb tagja Csani, aki 3 éves kora óta gyárt videókat és jelenleg 169.000 feliratkozóval rendelkezik, de vele tartottak szülei és testvére, Bánki Beni influenszer is.

A teljes adás itt nézhető meg:

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az újpesti legenda fia szerint egyértelmű, miért nincs helye az NB I-ben

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

Újabb sztárpár talált egymásra, mindenki őket nézte a verseny alatt

mandiner.hu

A New York Times-nak arról panaszkodnak az ukrán katonai vezetők, hogy a kárpátaljaiak nem akarnak önként meghalni a háborúban

ripost.hu

Tízéves átok alól szabadulnak ezek a csillagjegyek, így találhatod meg a társad idén tavasszal...

hirtv.hu

Az orosz fegyveres erők francia zsoldosok állását találták el Szlavjanszkban

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 15-21.: a növő Hold ápol és táplál

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Tart a Gulácsi-mágia, milliárdokat érhet a magyar kapus visszatérése

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

SZTÁRDZSÚSZ

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock