Létrehozva: 2021.06.15.

A bulit és a kannás bort választotta a foci helyett a magyar zenész

Az Irigy Hónaljmirigy gitárosa kamaszként ígéretes futballtehetség volt, de ő inkább zenész szeretett volna lenni. Szerencsére...

Az Irigy hónaljmirigy zenészei mind a nyolcan nagy focirajongók, így természetesen követik a napokban elstartolt Európa-bajnokság mérkőzéseit. A kontinenstorna nyitómeccsét együtt nézték a Groupama Aréna VIP-teraszán felállított kivetítőn, miközben grillpartit adtak barátaiknak és a sajtó munkatársainak. A Ripost munkatársa ott beszélgetett Papp Ferenccel, aki egykoron maga is focizott.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Amikor én felnőttem, még minden gyerek sportolt valamit, én például fociztam Angyalföldön. Tizenegy-tizenkét éves voltam, amikor elkezdtem edzésre járni. Serdülő II-ben játszottam. Én mindenképpen azt hittem, hogy komoly tehetségem van, de szerintem csak a létszám miatt nem akartak elengedni. Végül, amikor a sportorvosit megújítottam, le is léptem, mert akkor már inkább a haverok, a buli és a kannás bor érdekelt, illetve már zenész akartam lenni” - kezdte lapunknak az Irigy Hónaljmirigy gitárosa, aki kifejezetten boldog, hogy egy év múlva június 11-én éppen a Groupama Arénában tartják majd meg az idén elmaradt nagykoncertjüket, hiszen ő maga gyakori vendége a Fradi szentélyének.

„Mindenesetre jó volt az az időszak és a foci szeretete meg is maradt. Fradista vagyok és itt már mindegyik szektorban ültem, szurkoltam már a B középben is, ahol ugye egy Európa-szerte ismert szurkolói brigád bulizza végig a meccseket. Nagyon nagy feelingje van”- merült el emlékeiben Papp Ferenc, majd elárulta, melyik csapat a ő favoritja a mostani Európa-bajnokságon.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Hajrá, Magyarország természetesen, de a portugálokat nagyon szeretem. Sosem felejtem el a 2004-es Európa-bajnokságot, amikor Portugália kikapott a görögöktől a döntőben. Engem egy jó barátom megtréfált és egy olyan helyre vitt el, ahol rengeteg görög szurkoló nézte a meccset és csak én és a Tomi voltunk portugál mezben. Végig- rettegtük az egész mérkőzést, de aranyosak voltak. Persze ha akkor kikaptak volna, lehet, ma nem beszélgetnénk, de nem így lett” - mondta nevetve Feri, aki bár szívesen szurkolna a helyszínen a magyar csapatnak, nem vett jegyet egyetlen nálunk zajló találkozóra sem, hiszen beindult a koncertszezon, és nem szeretné, ha a két esemény keresztezné egymást. Papp Ferenc, miközben körbenézett a 22 ezres arénában, elábrándozott az éppen egy év múlva esedékes koncertjükön.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

„Ugyan még egy év van a nagykoncertig itt a Groupama Arénában, de már nagyon várjuk. Ha itt szétnézünk, azért csak egy világszínvonalú fociszentélyt látunk. Szuper itt mecset nézni, és képzeld el, milyen élmény, amikor ott állsz lent a színpadon úgy, hogy húszezer ember azért jött, hogy téged lásson és hallgasson” - tárta szét a karját a zenész.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

travelo.hu

Mit tegyünk, ha őzgidával találkozunk a természetben?

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Metta felfedte: ezért tűnt el a közösségi médiából

SZTÁRDZSÚSZ

Mandula Ádám kiszabadult, egyre jobban aggódnak érte az emberek

SZTÁRDZSÚSZ

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hírt kapott a magyar zenész: elfogta a rettegés, hogy két gyerekkel utcára kerülnek