SZTÁRDZSÚSZ

Ma 70 éves Pataky Attila: elárulta, mikor fog visszavonulni

Pataky Attila, az EDDA énekese és dalszövegírója ma ünnepli a hetvenedik születésnapját.
  • Szerző: Ripost

Ma 70 éves Pataky Attila, aki még bátran sző terveket, mert a jövendőmondók megjósolták neki, hogy sokáig áll még a színpadon, és még tovább fog élni, így a jelen apró örömeire koncentrál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pataky Attila óriási bulival készül

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„Ma reggel felkeltem, és lesétáltam az emeletről a konyhába. Ott voltak a gyémántalbumaink, amiket, bevallom, meg is simogattam, majd az asztalon az októberben megjelenő lemeznek a dalszövegei, kottái mindenütt„ – mesélte a Borsnak a rocker. „Mintha ebben a pár percben végigkísért volna a múlt és a jelen.”

Attila ugyan boldog, hogy betöltötte a hetvenet, de tudja, hogy még nincs vége.

„Nagyon megbecsülöm ezt a hetven évet, hiszen nem mindenkinek adatik meg. Minden reggel megköszönöm a teremtő Istennek, hogy ennyi szeretet és boldogság vesz körül. A kor nem érdem, csak egy állapot, rajtad múlik, hogy mivel töltöd ki. A jobb napjaimon ötvenévesnek érzem magam, de a rosszabbakon ugyanúgy meghajlik a hátam, mint bárki másnak” – mondta az EDDA frontembere. „Nincsenek terveim, hogy hol és mikor fog érni a halál, de egyet tudok: addig leszek fent a színpadon, amíg testben, lélekben és hangban a maximumot tudom nyújtani. Amikor bármelyik megkopik akkor fogok visszavonulni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?