SZTÁRDZSÚSZ

Pécsi Ildikó kivirult: megváltoztatta a napjait az életműdíj – videó

A Kossuth-díjas színművésznő péntek este, a Pesti Vigadóban vehette át a Magyar Filmakadémia Életműdíját, ami óriási boldogság számára.

Péntek este, a Pesti Vigadóban a Magyar Filmakadémia Életműdíját kapta meg Pécsi Ildikó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A Kossuth-díjas színésznő évekkel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől, a napjait jórészt gödöllői otthonában tölti a férjével, Szűcs Lajossal. Éppen ezért óriási izgalommal várta, hogy rég látott pályatársaival találkozhasson.

Ez meg is adatott neki: laudáló beszédét volt főiskolai osztályfőnöke, Szinetár Miklós mondta, akivel örömmel üdvözölték egymást. Akárcsak Béres Ilonával, akivel együtt játszottak az Aranyemberben.

Fotó: Sulyok László

„Annyira boldog vagyok, hogy azt nehezen tudom szavakba önteni! Jó volt találkozni és tartalmasan beszélgetni a régi kollégákkal, hiszen korábban általában mindig munka közben láttuk egymást, de akkor mindegyikünk rohant” – kezdte örömmel a hangjában Pécsi Ildikó.

„Mindenki nagyon kedves, érzem a felém áradó végtelen szeretetet, ami csodálatos érzés! Már nem vagyok fiatal, néha az egészségem sem a legjobb, de boldog vagyok és ez a legfontosabb!” – mondta el a -nak Pécsi Ildikó.

A részleteket olvasd el a napilap hétfői számában!

És ezeket olvastad már?