SZTÁRDZSÚSZ

Hihetetlen, mit őrizgetett a padlásán Pécsi Ildikó, Törőcsik Maritól kapta

A két színésznő korábban sűrűn összejárt, kifejezetten jóban voltak.
  • Szerző: Doris

Különleges, felbecsülhetetlen értékű ereklye került elő a december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó padlásáról, ahol többek között a leveleit és a pikáns fotóit is tartotta!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pécsi igazi „kincseket” őrizgetett a padláson (Fotó: MTVA)

A megtudta, Pécsi Ildikó különös becsben tartott egy képeslapot, amit évtizedekkel ezelőtt az április 16-án elhunyt Törőcsik Mari is aláírt Pécsi szüleinek kérésére, az Isten őszi csillaga című 1963-as film forgatásán.

Hihetetlen, mit őrizgetett a padlásán Pécsi Ildikó, Törőcsik Maritól kapta

Pécsi és Törőcsik nagyon kedvelték egymást (Fotó: Kallos Bea / MTI)

A színésznő nagyon vigyázott a dedikált képeslapra, sokat jelentett neki, hogy ott díszeleg rajta Törőcsik aláírása, hiszen mindig is jóban voltak.

A képeslapon jól látszik Törőcsik Mari aláírása (Fotó: Ripost)

„Ildikó kifejezetten jóban volt Törőcsik Marival, sokszor összejártak, mint abban az időszakban általában a nagy színésznők. A képeslapot Törőcsik még Ildikó szüleinek írta alá az Isten őszi csillaga forgatásán, Ildikó mindig is nagyon vigyázott rá, igazi ereklyeként őrizte” – árulta el a -nak L. Péterfi Csaba, Ildikó fogadott fia, akinek eltökélt célja, hogy továbbvigye a színésznő szellemi örökségét.

Intim fotókat is rejtett a padlás

Pécsi Ildikó igazi szexszimbólumnak számított a hatvanas évek elején, nem is meglepő, hogy bevállalt néhány ízlésesen erotikus fotózást.

„A gödöllői ház padlásán a jelmezek és díszletek között több ezer, dobozokba szortírozott és albumba ragasztott régi kép között lapultak az eddig nem látott pikáns fotók, amiket Ildikó eltett emlékbe. A hatvanas években készültek, abban az időben kevés színésznő vállalt ilyen fotózást” – nyilatkozta korábban L. Péterfi, aki szerint Pécsi sokáig nem tudta, milyen erős szexuális kisugárzása van, s hogy a férfiak megőrülnek érte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?