SZTÁRDZSÚSZ

Péter Szabó Szilvi ételhordóval megy a Sztárban Sztárba

Rosszullétei miatt jelenleg szénhidrát diétát tart Péter Szabó Szilvi és az étkezések időpontját is szigorúan betartja.
  • Szerző: Angie

A gyönyörű énekesnő nehéz hónapokat tudhat maga mögött. Sokszor nem érezte jól magát az esti étkezései után. Péter Szabó Szilvi egy ideig nem tulajdonított nagy jelentőséget a tüneteknek, ám amikor rendszeresebbé váltak a gyomorfájásos panaszok, szakemberhez fordult.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

Ezt követően az énekesnő szigorú diétába kezdett és részben ennek köszönhető, hogy remek formában léphet fel vasárnap este a Sztárban Sztár színpadára. Szilvi a -nak elárulta, eleinte nehezen talált dietetikust, de sikerült egy profi szakemberre bukkannia, akit ma már az őrangyalának tekint. „Tavaly év végén sűrűsödtek a tünetek, előfordult, hogy a gyomorgörcstől alig bírtam felegyenesedni... Ilyenkor általában az alvás és a fájdalomcsillapító segített. Ekkor rendre enyhültek a tünetek, de nem hagyott nyugodni a dolog. Elmentem egy akupunktúrával foglalkozó egészségközpontba, ahol természetesen vérvizsgálaton is átestem. Érdekes értékek jöttek ki. Az már biztos, hogy laktózra és gluténra nem, de a hisztaminra sajnos érzékeny vagyok. A dietetikusom jelenleg arra figyel, hogy megtaláljuk a számomra legmegfelelőbb étrendet. Elvileg van egy induló inzulinrezisztenciám is” – árulta el az énekesnő, aki, hogy kiderüljön a tünetek valós oka, szigorú diétába kezdett, amit a Sztárban Sztár idejére sem függeszt fel. Dietetikusa a verseny hetei alatt ellenőrizni fogja őt.

Fotó: TV2

„Az előírásoknak megfelelően étkezem, és ezt követnem kell majd a műsor alatt is. A TV2 büféjében istenien főznek, ott szokott mindenki ebédelni a stábból, ezért a dietetikusom minden héten segít majd abban, hogy mit ehetek az étlapról, illetve mely ételeket tudom beilleszteni a diétámba” – mondta Szilvi, aki, ha kell, ételhordóval megy majd a napi próbákra, s akár az esti fellépésekre is.
„Már koncertezni is úgy járok, hogy viszem a kis hűtőtáskámat és a kekszemet. Szeptemberben két saját koncertre is készülünk, de így lesz ez a Sztárban Sztár alatt is, mivel 2-4 óránként ennem kell majd valamit” – mondta Szilvi, aki vasárnap este Katy Perry bőrébe bújva egy igazán látványos produkcióval készül a TV2 nézőinek.

És ezeket olvastad már?