SZTÁRDZSÚSZ

Családi viszály: Ezt üzente szerelme szüleinek Pintér Tibor

Még az esélyt sem adják meg Ilyés Jenifer szülei Pintér Tibornak, hogy megismerjék egymást. Ma is képtelenek elfogadni, hogy a lányuk a nőcsábászként titulált színészért bolondul.
  • Szerző: BDF

Úgy tűnik, a sok éves keresgélés után a szívtipróként is ismert Pintér Tibor megtalálta az igazit 21 évvel fiatalabb kedvese, Ilyés Jenifer személyében. Boldogságuk egén mégis felhők gyülekeznek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László

A szerelmesek tíz hónapja alkotnak egy párt, és bár minden külső tényező ellenére összetartanak, nehezen élik meg mindennapjaikat, amiért Jenifer szülei képtelenek elfogadni lányuk választottját. A színész úgy érzi, szerelme édesanyja féltékeny rá.

„Szomorú vagyok, hogy őszintének kell lennem. A párom anyukája nem hajlandó elfogadni engem, és ez nagyon bánt. Ezúton is üzenem neki, hogy én egyébként szeretem őket. Bennem nagy szeretet van, még úgy is, hogy ők engem nagyon nem szeretnek, és nem akarnak elfogadni” – kezdte csalódottan Pintér Tibor a Life TV-n futó Nyugi, köztünk marad! című talkshow-ban.

„Bánt, mert már beleéltem magam, hogy elmegyek egy-két családi ebédre hozzájuk. Aztán előbb-utóbb lehet, hogy megtörik a jég, de ők most rosszul vannak a gondolattól, hogy Pintér Tenya, egy 45 éves nőcsábász, pasi lenyúlta az ő lányukat. Pedig tényleg szerelmes vagyok, és igaziból szeretem a lányukat…Ezt nem hiszik el nekem” – folytatta szomorúan a színész, aki bár próbálta felvenni a kapcsolatot Jenifer szüleivel, zárt kapukba ütközött.

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap csütörtöki számában! Keresd az újságárusoknál!

 

És ezeket olvastad már?