Létrehozva: 2020.02.14.

Pofátlan, mit műveltek a magyar sztárokkal, rohantak is a rendőrségre

Összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiknek már több alkalommal is meggyűlt a bajuk az internetes csalókkal. Bár mindannyian rögtön jelentették a kamuoldalakat, sőt, a durvább esetekben a rendőrségen is jelezték a problémát. Az esetek többségében azonban mind tehetetlenek, hiszen bárki bármennyiszer újra készítheti és újra ellophatja az internetre feltöltött fotókat.

Gelencsér Tímeaként ismerkednek a Tinderen

Nehéz éjszakája lehetett Gelencsér Tímeának, aki éppen lefekvés előtt szembesült a ténnyel, hogy az egyik legnagyobb társkereső oldalon visszaélnek a nevével és a fotóival. A csinos műsorvezető dühösen osztotta meg rajongóival az Instagram-oldalán a történteket. Azt írja, a beceneve és ráadásul az életkora sem egyezik a hirdetésben megadottakkal. Arra kéri az ismerőseit, ne dőljenek be a kamuprofilnak. „Soha nem regisztráltam a Tinderre, és nem is fogok! Kamu a profil! És különben is: rühellem a Timike becenevet, és harminc éves sem vagyok” – írta bosszúsan az Exatlon Hungary riportere.

Fotó: Instagram

Pedofil ismerkedett Nagy Adri nevében

Durván visszaéltek Nagy Adri fotóival is az interneten! Pedofil csalók egy tizenhárom éves kislánynak adták ki magukat, így akartak behálózni kiskorú gyerekeket. Amikor az énekesnő számonkérte őket, megfenyegették. „Odáig fajult a helyzet, hogy a lány elkezdett engem fenyegetni, és különböző üzeneteket küldözgetett. Azzal állított szembe, hogy én élem az ő életét, holott ő élte az enyémet” – mondta el még tavaly a Ripost-nak az énekesnő, akit később megkerestünk a fejleményekkel kapcsolatban is. „Szerencsére annyian jelentették az oldalt, hogy végleg eltűnt. Nem kellett a rendőrségre mennem” – tette hozzá Adri.

Fotó: Ripost/ Sulyok László

Eszkortlány lopta el Tóth Andi fotóit

Egy jóakarója üzenetben hívta fel Tóth Andi figyelmét, miszerint egy magát 27 évesnek kiadó, Kincső néven regisztrált eszkortlány lopta el az Instagram-oldaláról a fotóit, és a felvételeket használva próbál kuncsaftokat felszedni az egyik internetes társkereső oldalon. A csaló már hónapok óta használhatta az énekesnő fotóit, ugyanis profiljából jól kivehető, hogy már 2019 augusztusa óta regisztrált tagja az oldalnak. Azóta pedig ki tudja, hány férfit vert át a lopott fotókkal. „Egy srác írt e-mailt, hogy egy escort lány felhasznált pár képemet a profiljához. Gyerekek, ne” – fakadt ki az Instagram-oldalán a gyönyörű énekesnő.

Fotó: Instagram

Go-go táncosokat kereső oldal használta fel Rubint Réka fotóit

Go-go táncos lányokat toboroztak Rubint Réka fényképeivel! Minden bizonnyal a fitneszlady bombateste kecsegtető lehetett az oldalra látogatók számára, ezért dönthettek a lopás mellett. Nos, nagyon rosszul tették, hiszen Réka egyik rajongója rögtön kiszúrta az erkölcstelen hirdetést, és nyomban figyelmeztette kedvencét a történtekről. „Egy rajongóm jelezte, hogy egy álláshirdetéses oldalon megtalálta a fotómat, én pedig megtettem a megfelelő intézkedést ez ügyben. Bementem a rendőrségre, feljelentést tettem” – mondta el sok éve Réka, akivel nem először történt meg, hogy ellopták a személyazonosságát.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Hajdú Péter arca és neve a legkelendőbb a társkereső férfiak körében

Nemcsak ismert hölgyek, hanem celebpasik személyazonosságát is előszeretettel elcsórják az ismerkedni vágyók. Talán a leggyakrabban Hajdú Péter esik áldozatul az ilyesfajta lopásoknak. A kétgyermekes műsorvezető évente több alkalommal is kénytelen figyelmeztetni ismerőseit a problémáról. Noha, sokáig tűrte a kellemetlen történéseket, és csak bohócnak nevezte mindazokat, akik a személyazonosságát ellopva ismerkedtek, ám egy hasonló tavaly őszi sztori végleg kiverte nála a biztosítékot. Nemcsak a saját, hanem a gyerekei fotóját is ellopta egy férfi, ezért végül rendőrségi feljelentést is tett.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Építészetileg is különleges a sziklahasadékba épített kápolna

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

mandiner.hu

Műsorváltozás a Hír Tv-ben: adásba kerül a Frizbi Tv Varga Judittal készült interjúja

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

travelo.hu

Ezek a legjobb húsvéti családi programok

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Gusztustalan támadás érte Molnár Anikót: „Ezek az emberek egy fillért sem érnek”

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

Meglopták Szigligeti Ivettet, a rajongóitól kért segítséget

SZTÁRDZSÚSZ

Kőgazdag Szandi: Papaszita ne pazarolja rám az idejét

SZTÁRDZSÚSZ

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

SZTÁRDZSÚSZ

„Ez a rész sokkal rosszabb, mint maga a műtéti fájdalom” - a Kőgazdag Fiatalok sztárja a felépüléséről vallott