SZTÁRDZSÚSZ

Külföldön kapták el a zsaruk Polgár Tünde férjét

Horvátországban került rendőrkézre a magyar luxusfeleség, Polgár Tünde férje. Árpád elmesélte, mi történt pontosan.
  • Szerző: szbd

Polgár Tünde és a férje, Polgár Árpád szinte a világ összes pontján jártak már, hiszen imádnak utazgatni. Az elmúlt egy évben azonban a koronavírus-járvány miatt nem tudtak egyik legnagyobb szenvedélyüknek hódolni, éppen ezért emlékeztek vissza a legújabb videójukban azokra az időkre, amikor megállás nélkül járták a világot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Többek között így derült ki az is, hogy Horvátországba nem szívesen mennek, mivel ott a luxusfeleség férje egy napra börtönbe került, miután lekapcsolták a zsaruk.

Horvátországban került bajba Polgár Árpád (Fotó: YouTube)

„Egyszer jöttem haza az Adriáról és hosszú sorban egyedül jöttem, autók egymás után, tömött sorokban, kis falvakon mentünk át. Egyszer csak kiintettek a rendőrök és meg akartak büntetni gyorshajtásért. Irreálisnak és igazságtalannak éreztem, hogy pont engem intettek ki, a többiek ugyanannyival mentek. Fel voltam háborodva, mutogattam a zsebeimet. Nem tudtak természetesen angolul, vagy nem is akartak, a mutogatáshoz folyamodtam. Annyira elvitt a hév, hogy értsék már meg. Háromezerötszáz kunát kértek, én meg nem akartam fizetni, mert igazságtalannak éreztem. Arra vetemedtem, hogy kigomboltam az övemet, hogy értsék meg, csak a nadrágom van” – emlékezett vissza a videóban Árpád, akit ezek után bevittek a rendőrök az őrsre.

„Aztán bevittek egy kihallgató szobába, ahol három-négy rendőr velem szemben ült, egy tolmács is. Úgy ültek, mint egy rögtönítélő bíróság. Teljesen meg voltam félemlítve, kitették a pisztolyaikat az asztalra, tehát egy színjátékot játszottak velem” – mondta Polgár Tünde férje, akit ezek után Zágrábba vittek, ahol tolmács segítségével elmondta, hogy mi is történt valójában, rögtön felmentették.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?