Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2021.09.21.

Poór Péter: Nekem már az ünnep, ha teljesen egészséges vagyok

Buli helyett munkával ünnepelte a születésnapját Poór Péter, Máté Péter-díjas magyar énekes, az 1967-es Táncdalfesztivál királya. Az ünnepelt a Borsnak árulta el, hogy a családi összejövetel egyelőre várat magára, hiszen a rokonai össze-vissza, egymástól távol élnek, ő pedig annyira elfoglalt, hogy a megfázásból sem tudja kikúrálni magát. Egyszerűen nincs rá ideje!

Poór Péternek tavaly nem volt könnyű éve, hiszen minden óvintézkedés ellenére elkapta a koronavírust, három tesztje is pozitív lett, és bár nagyon enyhe tüneteket produkált, egy hónapot töltött karanténban, ami egy ennyire tevékeny embernek valóságos kínszenvedés.

Fotó: Bors

A betegség azóta szerencsére a múlté, a legendás énekes megkapta mindkét oltást, és visszatérhetett oda, ahol igazán otthon érzi magát: a színpadra. Hétfőn, a 77. születésnapján szinte egész nap csörgött a telefonja, a jókívánságok mellett fellépés egyeztetés miatt is izzottak nála a vonalak. Poór a Ripost-nak árulta el, nem volt nagy ünneplés az évforduló napján.

„Nagyon nehéz összehozni a családot, mindenki máshol lakik. A lányom egyenesen Németországból köszöntött ma fel telefonon. Épp ezért, mi úgy szoktuk, hogy kitűzünk egy napot, és akkor egyszerre több szülinapost, névnapost köszöntünk. Hogy idén ez mikor lesz, azt sem tudom, mert senki sem ér rá. Főleg én nem! Annyi helyre hívnak, hogy néha azt kívánom, bárcsak feltalálnák a klónozást, és akkor egyszerre lehetnék Nyíregyházán és Szombathelyen” – nevetett a mindig elfoglalt énekes, akit a Duna TV Családbarát című műsorában is felköszöntöttek. Poór szerint az alázatossága és az elhivatottsága a titka, egyfajta küldetésként fogja fel és a szívügyének tekinti, hogy zenéjével boldoggá tegye a közönséget.

Bár a koronavírust könnyen legyőzte a szervezete, Péter egészsége egy ideje nem száz százalékos, épp ezért a tanítványával, Rózsás Viktóriával közösen készülő lemezének a felvételét is el kellett halasztania, mert nem tudott felénekelni egy szólószámot. Persze nem kell semmilyen komoly bajra gondolni, épp elég az, hogy az énekes többször is megfázott egymás után, és még nem sikerült egészen helyrejönnie.

„Nekem már az ünnep, ha teljesen egészséges vagyok. Na persze nincs nagy baj, csak ez a fránya allergia és a megfázás. Egyszer sikerült meghűlnöm, utána pedig megerőltettem a torkomat, és még mielőtt rendbe jöttem volna, újra megfáztam, és megint megerőltettem a torkom. Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb magától meggyógyul, de persze nem jött. Végül elmentem egy kiváló gégészhez, Kiszel Csilla doktornőhöz, aki egyébként Kiszel Tünde nővére. Régi barát, lelkiismeretes orvos. Ajánlott egy kezelést, ami abból áll, hogy inhalálnom kéne bizonyos cseppekkel. Ha erre lenne időm, máris megoldódna a probléma, de ez egy napi közel 1 órás procedúra, és egyszerűen most nem fér bele” – árulta el a szülinapos, aki persze örül a rengeteg megkeresésnek, de reméli, hogy szusszanni is lesz ideje.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bikiniben, borozgatva síelt a magyar színésznő - kép, videó

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

mandiner.hu

Macron lebukott: a háború árnyékában gigaüzletre készül Putyinnal

metropol.hu

Janza Kata nem akárkivel utazott Rómába, miután megkapta a Jászai Mari-díjat

mandiner.hu

„Megbánod még ezt, úgysem hisznek majd neked” – így fenyegette Magyar Péter a feleségét egy rendőri jelentés szerint

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Így ismerheted fel a hamis parfümöt és ruhát – mutatjuk, mire figyelj!

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„Nagy csalódás ért” – Férjet keres magának a TV2 sztárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Michael Jacksonként térhet vissza Berki Krisztián

SZTÁRDZSÚSZ

Sorsfordító nap: megváltozott Polgár Árpád élete a balesete után

SZTÁRDZSÚSZ

Lemondott a luxusról Kulcsár Edina és G.w.M, ez lehet a következő autójuk

SZTÁRDZSÚSZ

A „gyermekvédő” Lakatos Márk kiskorú fiúkra vadászik az interneten

SZTÁRDZSÚSZ

POL Imi: „Elég szomorúan jöttem el, hiszen Noémival is véget ért...”

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri anya-lánya fotó: ilyen sokat nőtt Tücsi kislánya

SZTÁRDZSÚSZ

Opitz Barbi durva kommenteket kapott férfi követőitől

SZTÁRDZSÚSZ

Kulcsár Edina szívhez szóló vallomása: „Annyit agyalok a gyerekeimen…”