SZTÁRDZSÚSZ

Pornófilmben ajánlottak szerepet Kasza Tibornak! - VIDEÓ

Az énekes egy furcsa telefonhívást kapott. Akár el is kezdhette volna felnőtt filmes karrierjét! Tibi állítja, az adottságai meglennének hozzá....
címkék:
  • Szerző: M.D.

Váratlanul csörrent meg a telefon Kasza Tibor koncertrendelő vonalán, ám a hívás apropójául nem egy újabb fellépés szolgált, hanem egy nem várt felkérés: egy ismeretlen ugyanis egy pornófilm szerepre kérte fel az énekest.

Kasza a rá jellemző humorral nyugtázta, hogy a popszakma mellett a felnőtt filmek világában is komoly lehetőséget látnak benne, meglepettségének egy videóban is hangot adott, amiben viccesen megjegyezte, hogy ez élete első ilyen jellegű felkérése, bár adottságaiból kiindulva minden bizonnyal átmenne a castingon.

A videót egyből közzé is tette hivatalos Facebook-oldalán, hiszen nap mint nap előszeretettel szórakoztatja a közösségi oldalon összegyűlt 400 ezres rajongótáborát vicces felvételekkel.

 

Megkaptam életem első pornófilm felkérését :)))Halál komoly, sírok :))))

Posted by Kasza Tibor on 2015. július 4.

A %% természetesen megkereste a nem mindennapi szerepajánlatot kapott Kaszát, aki elmondta, hogy miután a koncertszervezésekhez egy teljesen nyilvános telefonszám tartozik, így időről-időre felbukkan egy névtelenségbe burkolózó jó szándékú őrült, amit azonban ők a kellő komolytalansággal kezelnek, és általában csak egy jó poénként emlékeznek rá.

A témában kikértük az ismert pornóproducer Kovi véleményét is, aki elárulta, hogy egy hazai celeb pornófilmes megvillanása szép kis gázsit eredményezne, több milliót is kaszálhatna egy főszereppel.  A pornókirály azonban kizártnak tartja, hogy Kasza elvállaljon filmet, így nem is gondolkodik komolyan azon, hogy forgatna-e az énekessel.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?