Létrehozva: 2020.02.15.

Régóta körözött bűnözőt kapott el Damu Roland, megszólalt a színész

Ijesztő jelenetnek volt szemtanúja csütörtök délelőtt a Ripost egyik olvasója, aki látta, ahogy kirabolnak egy idős asszonyt Budapesten, a II. kerületben. A pénztárcáját lopta el egy bűnöző, aki futásnak eredt. Egy férfi azonban nem hezitált, azonnal üldözőbe vette a pitiáner tolvajt. Olvasónk először nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy az a bizonyos férfi nem más, mint Damu Roland!

Olvasónk telefonon értesített minket az utcai rablásról. Állítása szerint, amikor felismerte a tolvajt üldöző Damu Rolandot, először azt hitte, egy filmforgatás kellős közepébe csöppent, csak néhány másodperccel később jött rá, hogy ez bizony a valóság.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nem tagadom, alaposan meglepődtem, amikor megláttam, hogy Damu Roland eredt a tettes nyomába. Először azt hittem, egy filmforgatás közepébe csöppentem, de sajnos ez a valóság volt. Szörnyű, hogy ilyen megtörténik fényes nappal Budapesten! Ha jól láttam, sikerült feltartóztatni a bűnözőt és a jajveszékelő néni is megnyugodott. Eddig is kedveltem Rolandot, de most még pozitívabb véleménnyel vagyok róla. Szerintem sokan inkább úgy tettek volna, mintha meg se hallanák a néni segélykiáltását” – mondta olvasónk, Katalin.

A Ripost megkereste Damu Rolandot, aki megerősítette, hogy valóban ő segített a halálra rémült nénin, és elmondta a részleteket is. Gyanútlanul sétált csütörtök délelőtt a II. kerületben, a Széll Kálmán térnél, amikor hirtelen arra lett figyelmes, hogy egy néni rémülten kiabálni kezd. Segítségért kiáltott, miután aljas módon kirabolták a nyílt utcán. Bár sokan inkább elfordították volna a fejüket, a színész az elkövető után szaladt és sikerült is elkapnia. Később a rendőrök nem győztek hálálkodni neki, kiderült ugyanis, hogy egy régóta körözött tolvajt csípett fülön.

„Csütörtökön 10 óra után nagyjából 20 perccel voltam a Széll Kálmán térnél, mentem egy stúdióba, amikor azt hallottam, hogy egy néni elkezdett kiabálni. Segítség, segítség, tolvaj, fogják meg, ellopta a pénztárcámat – kiáltotta. Az elkövető épp mellettem rohant el, én pedig azonnal a nyomába eredtem, és hangosan kiabáltam, hogy fogják meg. Ekkor két srácnak sikerült megállítania őt. Hárman fogtuk le! Igen ám, de ezután a srácoknak el kellett menniük. Szerencsére a Fény utcai piacnál ott állt két biztonsági őr, nekik szóltam” – kezdte a Ripost-nak a színész, aki végül megvárta, amíg a rendőrök a helyszínre érnek. Amikor ez megtörtént, rögtön visszanézték a térfigyelő kamera által rögzített felvételt, így nem volt kérdés, mi történt.

„A tettes végül kénytelen volt visszaadni a néni pénztárcáját, mivel hárman fogtuk le, nem is volt más választása. Megkértem szegény asszonyt, hogy ellenőrizze, maradéktalanul megvan-e mindene, ami a tárcájában volt. Szerencsére megvolt, de a nő nagyon megijedt, zokogott, hiszen nagy trauma érte” – tette hozzá a színész, aki jelenleg Molnár Ferenc Játék a kastélyban című darabjára készül, amiben Almády szerepét alakítja.

Ha érdekel, mi történt ezután, keresd a Ripost szombati lapszámát!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Joe Biden mindent felolvas, újra nagyon kínos helyzetbe került - videó

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

vg.hu

Varga Mihály bemutatta: majdnem egész Európa azt irigyli, milyen alacsony az adó Magyarországon a benzinen

origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

travelo.hu

Bajbajutott apró rókát mentettek a Balatonnál, mutatjuk, ti hogyan segíthettek

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

ripost.hu

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül

ripost.hu

Hivatalos: megvan, mikor nyit pontosan a budapesti Primark

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó

SZTÁRDZSÚSZ

Újabb RTL-es műsor titkos szereplőlistája szivárgott ki

SZTÁRDZSÚSZ

Forró naciban villantott Lil G, a rajongói kiakadtak