SZTÁRDZSÚSZ

Retteg, hogy rosszul lesz a színpadon Boros Lajos

Önálló estre készül, de igyekszik nem túlterhelni magát a szívműtéten átesett rádiós.
  • Szerző: angie

Boros Lajos hosszú kihagyás után áll újra színpadra, egy zenés önálló est keretén belül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Tavaly júniusban vonult kórházba egy életmentő szívműtét miatt. A beavatkozás során a legendás rádiós két szívbillentyűjét is megoperálták, azonban a műtét után Boros nem ébredt fel: öt hétig feküdt kómában. Az öntudatlanságból visszatért rádiós fizikálisan már kezdi visszanyerni régi formáját, ráadásul az éterben is újra hallhatják a rajongók. Sőt, Boros a színpadra is visszatér. A Dumaszínházban, Öt hét nemlét című zenés show-műsorral áll újra a közönség elé.

Mint megtudtuk, a rádiós egy humoros előadás keretén belül szeretné elmesélni a betegsége viszontagságait, amire már hónapok óta készül, hiszen már év elején elkezdte tervezni a visszatérését.

„Több stílusban szeretném megzenésíteni a betegségemet! Számomra fontos a humor, és most ez egy tökéletes eszköz arra, hogy felszólaljak egy olyan témában, amiről kevesen beszélnek. Másfél órát kell majd beszélnem, így jó lenne ravaszul becsempészni egy kis szünetet, nehogy negatív hatások érjenek , aztán állok a dobogón és beesek a közönség közé. Az is fontos, hogy megmaradjon a humorérzékem és ne kezdjek el panaszkodni.” – mondta Boros, élő Facebook videójában.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezek a legjobb ünnepi főételek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?