SZTÁRDZSÚSZ

Retteghet Rékasi! Visszatért zaklatója

A valószínûleg pszichológiai gondokkal küzdő nő egy kis időre eltûnt a Barátok közt sztárjának életéből, de most ismét felbukkant.
  • Szerző: Buster

Rékasi Károlyt jó ideje kipécézte magának az a jelek szerint szellemileg nem teljesen ép nő, aki a Barátok közt sztárján túl, Peller Károly operett színészt is zaklatta már.

A nő egyébként hihetetlen fantáziával bír, elképesztő összeesküvéseket és történeteket talál ki, amiket meg is oszt kedvencei Facebook-oldalain. De zaklatja is az általa imádott sztárokat, sőt Rékasi párját, Pikali Gerdát is megfenyegette már.

De miután Peller feljelentette, Hajnalka profilját törölte a Facebook. Ám most visszatért a beteges nő, és ismét kommentekkel árasztotta el Rékasi oldalát. A színész a %RIPOST%-tól értesült a nő újbóli felbukkanásáról.

"Számomra öröm, ha színt vihetek valaki életébe, aki színtelenül éli. Azt nem befolyásolhatom, hogy az emberek mit gondoljanak, és mit írjanak, így nem is idegesítem magam rajta. Az oldalamra egyébként jó ideje fel sem léptem, így bevallom, nem tudom, mi folyik ott."

Hajnalkával egyébként nyilván a családjának, de leginkább a pszichiátereknek kellene foglalkozniuk. Én egyelőre annyiban hagyom a dolgot, egészen addig, amíg a zaklatása nem válik kézzelfogható támadássá. Amennyiben az én otthonomnál is megjelenik, megteszem a szükséges lépéseket a magam és a családom védelmében

- mondta Rékasi, aki jelenleg felépülésére koncentrál, és a jelek szerint igyekszik kizárni minden zavaró tényezőt.

Megkerestük Peller Károlyt is, aki elárulta, a rendőrség sem tudta távol tartani tőle Hajnalkát.

"Feljelentést tetem zaklatásért és később magánlaksértésért is, hiszen Hajnalka megjelent a kertemben. A zaklatás ügy már az ügyészségen van, a magánlaksértés pedig nyomozati szakban, és ha jól tudom őt is meghallgatták."

Ennek ellenére naponta három új profilról ír nekem üzenetet, és persze zaklatja a kollégáimat is a színházon keresztül. Nemrég megjelent egy Mágnás Miska előadáson is.

"Csak remélni tudom, hogy hamarosan véget ér ez az őrület és Hajnalka megkapja a szükséges kezelést, amire nyilvánvalóan rászorul" - nyilatkozta Peller.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?